Zajec Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Nie mam pojęcia co to może być ale zdaje mi się że już to kiedyś gdzieś widziałem więc na wszelki wypadek zabrałem ze sobą
berthie Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Fragment niemieckiego nosidła do pocisków.Na forum juz było wiele razy.Pozdro
Zajec Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Dzięki bardzo, faktycznie było ale nawet nie mialem pojęcia co to może być dlatego wcześniej nie znalazłem. Pozdro
Zajec Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Nie mam pojęcia co to może być ale zdaje mi się że już to kiedyś gdzieś widziałem więc na wszelki wypadek zabrałem ze sobą
Zajec Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 I jeszcze fota tego samego cosia" z boku
Pytanie
Zajec
Nie mam pojęcia co to może być ale zdaje mi się że już to kiedyś gdzieś widziałem więc na wszelki wypadek zabrałem ze sobą
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.