Szczur Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Napisano 24 Sierpień 2005 witamchcę zakupić wykrywacz, mam na oku 4:cena ~800 zł - Garret ace 250 , BH lone starcena ~1200 zł - Tesoro silver umax, Solarisbyło już na tym forum o nich, ale chciałbym abyście je porównali, który lepszy" (większy zasięg, itd)który najlepszy, do kopania:głównie - 1. odznaki, medale, nieśmiertelniki, (który ma najlepszy zasięg na te przedmioty)2. monety, guziki, itp (też musi wykryć małe monety, jak najgłebiej ;)proszę o odpowiedzi (opinie)pzdrw
wicja1 Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Podobno krótkie przytaknięcia są wbrew regulaminowi,ale niech tam!TESORO!!!Pozdrawiam,wicja1
krecix Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Dobry sprzet nie potrzebuje zachwalania na 3 strony maszynopisu :]
Szczur Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 ano, też właśnie tak obstawiałem ;)ale czekam jeszcze na inne opinie.pzdr
bicker Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Jak porównasz możliwości i moc sprzetu to bez wątpienia solaris. Jedyna wada cto,że nia ma nalepki Made in USA".
kelod4 Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 WITAM.Aż trudno uwierzyć , że tak mało na tym Forum pisze się o takim wykrywaczu jakim jest Bartek 4 , a szkoda naprawde.Mialem możliwość widzieć go w akcji.Dwa rodzaje pracy statyk i dynamik tylko że , statyk to naprawde statyk.Porównywałem zasięgi mojego Bartka 3 [statyk]z zasięgiem B 4 [też w statyku] i są identyczne.Miałem również okazje popracować w dynamiku , prosze mi uwierzyć dyskryminacja jest rewelacyjna, a przy tym i zasięgi bardzo dobre.Dodam jeszcze,że wykrywacz pracuje bardzo stabilnie w obu rodzajach pracy.Jakość wykonania jest na 6 z plusem ,sztywna konstrukcja stelaża składająca się z 4 części. Ergonomiczny pomysłowo rozwiązany pojemnik na baterie.I co najważniejsze w B 4 to opisy pod gałkami są po Polsku.Pozdrawiam Kelod.
kukson Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 kelod4, niezła reklama, troche gorsza niz w watku o solarisie ale moze byc. http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=153797#154807
Wraith Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 kukson , jestem wręcz wielbicielem Twoich postów!:-DDDD
kukson Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Wraith, przeczytaj to co napisal kelod4 w dyskusji o solarisie, po tym juz zmienisz swojego idola... niech sie chlopina cieszy :) bartkow mu nie kupuja to nich chociaz posmakuje bycia gwiazda na miare kuksona.
Szczur Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 ... I co najważniejsze w B 4 to opisy pod gałkami są po Polsku. ... " nom to jest najważniejsze, ahhahah, chyba ze względu na to go kupie ahhahah :Dpzdrw
kruku Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 a kto z uzytkownikow pracowal na wszystkich przedstawionych wykrywaczach w terenie ???? pozdrawiamkrukuwww.poszukiwania.pl
kelod4 Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Witam.Haha jakie to śmieszne, a nawet głupie twoje kukson" [vel..........] wypowiedzi.Szczurek też jest śmieszny haha. Nikt ci nie każe kupować B4 bo i tak byś sobie z nim nie poradził, to jest wykrywacz nie dla idiotów.Kelod.PS.Kruku miałem taką i mam taką możliwość porównań w/w wykrywaczy.[
Szczur Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 kelod, idioto :D, po co wpadasz tu z Bartkami :| , w moim poście pytałem o solarisa, bh, ace 250, i silver umaxa,spływaj...pzdr
kukson Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 kelod, moje wypowiedzi sa glupie? spojrz na swoje! dyskusja toczy sie wykrywaczy wymienionych w na poczatku dyskusji a ty wpadasz jak glupek zachwalajac bartka i na dodatek na koncu piszesz ze najwazniejsze w bartku to polskie napisy pod galkami, muahahah.palant. poopowiadaj nam jeszcze o boratynkach wykrywanych z 30cm, jednocentowkach z 35cm i czerwonych ceglach.
Szczur Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 proszę moderatora o usunięcie 2 wpowiedzi keloda z tego wątku, ponieważ nie pasują do tematu a pozatym szkoda miejsca na serwerze :P:Ppzdrw
krecix Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Kruku - spamuj gdzie indziej, link do strony na ktorej sprzedajesz 2 modele wykrywek z 4 wymienionych w pytaniu wykrywaczy nie jest na miejscu.
kruku Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 krecix masz problem to zglos sie do mnie. Wortal nie prowadzi sprzedazy wykrywaczy, a robia to sklepy z wykrywaczami. Poza tym moje pytanie bylo konkretne. Skoro ktos sie wypowiada na temat wykrywaczy zachwalajac jeden model niech napisze czy pracowal rowniez na pozostalych. Ja jak pewnie zauwazyles nie wypowiedzialem sie na temat zadnego z tych modeli poniewaz nie wszystkie z nich mialem w reku. Ty wymieniles jeden z tych modeli wiec moze rozwiniesz swoja wypowiedz w czym jest lepszy od pozostalych ?? POwiedz dlaczego pozostale trzy nie moga byc brane wedlug Ciebie pod uwage i zrob to kompleksowo. Prozne gadanie typu Dobry sprzet nie potrzebuje zachwalania na 3 strony maszynopisu :]" jest nic nie warte i stanowi tylko dowalanie kolejnych bezwartosciowych postow.pozdrawiamkrukuwww.poszukiwania.plPs. Poza tym kazdy ma prawo sie wypowiadac na forum i dodawac wlasna stopke. Moja stopka jest taka, a nie inna poniewaz mam sie czym pochwalic.
krecix Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Szczur zadal konkretne pytanie ktory z wymienionych wykrywaczy bedzie najlepszy do szukania konkretnych przedmiotow spelniajacy jednoczesnie kryteria stawiane przez autora.Wymieniony przez autora Tesoro bije na glowe cala pozostala 3ke i nie potrzeba opisywac co reszta potrafi (bo i po co?). Zeby poprawic ci nastroj - mialem okazje pracowac z wymienionymi modelami a dlaczego polecam Tesoro patrz wyzej.Przyznaje ci racje - nie wypowiedziales sie na temat zadnego wykrywacza jednak link do strony gdzie sprzedajesz konkretne modele jest bardziej wymowna.
Monti Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Przepraszam ,że się wtrącę.Ale apropo Bartka IV to chyba nikt z was nie zauważył,że ten wykrywacz jest już nieprodukowany !!!Poza tym kelod4 nie wiem po co takie rzeczy piszesz.Jesteś konkurencją producenta co produkowł bartki ?Bo takiej pseudoreklamy nie życzyłby sobie żaden producent.
Edik Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 No włlaśnie skoro produkt był tak dobry to dlaczego producent zaprzestał produkcji???Ja z tych czterej, wyżej wymionych wybrałbym jednak Solaris - reszta to plażowe zabawki - wlączniee z Silverem w którym prawde powiedziawszy ma nic sczególnego...Potrafie takze docenić polskich konstruktorów...PozdrawiamEdik
Martin Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 WitamPanowie więcej konkretów, jeżeli polecacie jakiś sprzęt to napiszcie dlaczego: jakie wady ma sprzęt i jakie zalety, a jezeli twierdzicie ,że coś jest tylko plażową zabawką" to też proszę o jakieś chociażby krótkie uzasadnienie Waszej opini.Pozdrawiam
Monti Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 I tu się Edik mylisz :)Moja rada: najpierw weź, przetestuj, a potem oceniaj.pozdrawiam
Edik Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 Monti zauważ, żę nie napisałem nic krytycznego o Bartku4 -zadałem tylko publicznie pytanie... Za chwilę pojawi się pewnie Bartek5 i też będzie ok!Martin ACE i BH i jescze Silver to bardzo proste układy - nie ma w nich żadnych zawansowanych(wyrafinowanych) technologi - tego co jest w innych projektach detektorów jak choćby 6000Di Pro SL. Nie ma tej magii...:-) Po za tym są to z założenia detektory do pracy w warunkach plażowych - nie ma w nich np. prawdziwego trybu statycznego,etc,itd,itp.PozdrawiamEDIK
Monti Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 Edik ja nie o Bartku, tylko ustosunkowałem się do twojego zdania z określeniem :...wybrałbym jednak Solaris - reszta to plażowe zabawki ..."I cytat na dziś:Niestety często tak bywa,że co jest mało znane, w opinii ludzi jest gorsze".pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.