Skocz do zawartości

Wykopki na Białorusi i w Okręgu Kaliningradzkim

dami3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na Ukrainie byłem od CZWARTKU DO WTORKU TEGO TYGODNIA.
Ani razu nie zatrzymała nas Milicja, a samochód jest przecież na polskich numerach i się ździwiłem że nie zatrzymują nas a krążyliśmy wszędzie z wykrywaczem i bez i pojechaliśmy 200km w głąb i spowrotem i stały ogólnie tylko 3 samochody milicyjne :P.
Napisano
Skura - ...pojechaliśmy 200km w głąb i spowrotem..."
Dziecko... 200 km" to ty ledwo co za Lwów zajechales. Czemu nie pojechaliscie bardziej w gląb" brakło benzyny czy odwagi ? ;-)

Dawaj fotki pieknych krajobrazow.
Napisano
te skura33 to ty jak wyrwałes od chłopa Ukraińskiego MP-ka to ty stary normalnie wiracha jestes i pewnie śmigasz po Ukraińsku tak jak po polsku ( a z tego co wiem język rosyjski różni się od Ukraińskiego) te to może chociaż fotki BALSZOJKI wżóć .... dawaj te foty..
  • 5 years later...
Napisano
Mam 23 km od Grodna i wcale mi się nie spieszy tam szukać:)
Rozmawiałem z bratem,z Białorusi,że tam czasami chodzą ludzie z wykrywaczami...ale naprawdę mało spotykane.
Może jak nastąpi przełom to tak...ale teraz stanowczo nie:D
  • 2 weeks later...
Napisano
hehe:)
Jestem ciekaw czy ktoś próbował poszukiwać na terenie Białorusi.Z tego co mi wiadomo ciężko byłoby przewieżć sprzęt
na drugą stronę....chyba rozkręcając go na drobny mak:)
Pozdrawiam Camiusss
Napisano
Panowie
Byłem na Białorusi i machałem wykrywka.Wrażenia są opisane w 2 częściw piasku pod małym miasteczkiem" od 4 listopada 2009.
Jak ktoś potrafi posługiwać sie wyszukiwarką to można sobie popatrzeć i poczytać.Drugi raz nie ma po co pisać.

Wykrywka wjechała i wyjechała z drobnicą w bagażniku dyplomatycznym,wiec o granicznych klimatach zwykłych przejazdów nic nie wiem.

Na Ukrainie byłem wielokrotnie-interesy.Z wykrywką(pożyczona na miejscu)próbowałem raz.Zrobiło się zbiegowisko i sensacja.Szeptanie gapiów na boku,dość niemiła atmosfera(polskiego złota szukasz ?)Jakoś nie chciałem więcej.

A temat ygrys"...cóż,mój ulubiony !Jak tylko wspomnę gościa z Sandomierza,z klubu BMW ...co to trzy czołgi w bagnie i na jednym skrzynka amunicji bo seria czołgistę skosiła...łzy ciekną mi po plecach.To lepsze niż Daniec w swoich najlepszych latach !
Ale jak zobaczę zdjęcia,to odszczekam wpod stołem w kuchni(i zrobię zdjęcie).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie