Skura 33 Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Na Ukrainie byłem od CZWARTKU DO WTORKU TEGO TYGODNIA.Ani razu nie zatrzymała nas Milicja, a samochód jest przecież na polskich numerach i się ździwiłem że nie zatrzymują nas a krążyliśmy wszędzie z wykrywaczem i bez i pojechaliśmy 200km w głąb i spowrotem i stały ogólnie tylko 3 samochody milicyjne :P.
marek123 Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 dawaj foty nie zamydlaj nas tu takimi pierdami tlumaczyc to sobie mozesz KONIOWI
krecix Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Skura - ...pojechaliśmy 200km w głąb i spowrotem..."Dziecko... 200 km" to ty ledwo co za Lwów zajechales. Czemu nie pojechaliscie bardziej w gląb" brakło benzyny czy odwagi ? ;-)Dawaj fotki pieknych krajobrazow.
maxim026 Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 te skura33 to ty jak wyrwałes od chłopa Ukraińskiego MP-ka to ty stary normalnie wiracha jestes i pewnie śmigasz po Ukraińsku tak jak po polsku ( a z tego co wiem język rosyjski różni się od Ukraińskiego) te to może chociaż fotki BALSZOJKI wżóć .... dawaj te foty..
Camiusss Napisano 30 Lipiec 2011 Napisano 30 Lipiec 2011 Mam 23 km od Grodna i wcale mi się nie spieszy tam szukać:)Rozmawiałem z bratem,z Białorusi,że tam czasami chodzą ludzie z wykrywaczami...ale naprawdę mało spotykane.Może jak nastąpi przełom to tak...ale teraz stanowczo nie:D
rafal_etz Napisano 30 Lipiec 2011 Napisano 30 Lipiec 2011 To niezłego kotleta odgrzałeś po 6 latach ;)
Camiusss Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 hehe:)Jestem ciekaw czy ktoś próbował poszukiwać na terenie Białorusi.Z tego co mi wiadomo ciężko byłoby przewieżć sprzęt na drugą stronę....chyba rozkręcając go na drobny mak:)Pozdrawiam Camiusss
latający holender Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 PanowieByłem na Białorusi i machałem wykrywka.Wrażenia są opisane w 2 częściw piasku pod małym miasteczkiem" od 4 listopada 2009.Jak ktoś potrafi posługiwać sie wyszukiwarką to można sobie popatrzeć i poczytać.Drugi raz nie ma po co pisać.Wykrywka wjechała i wyjechała z drobnicą w bagażniku dyplomatycznym,wiec o granicznych klimatach zwykłych przejazdów nic nie wiem.Na Ukrainie byłem wielokrotnie-interesy.Z wykrywką(pożyczona na miejscu)próbowałem raz.Zrobiło się zbiegowisko i sensacja.Szeptanie gapiów na boku,dość niemiła atmosfera(polskiego złota szukasz ?)Jakoś nie chciałem więcej.A temat ygrys"...cóż,mój ulubiony !Jak tylko wspomnę gościa z Sandomierza,z klubu BMW ...co to trzy czołgi w bagnie i na jednym skrzynka amunicji bo seria czołgistę skosiła...łzy ciekną mi po plecach.To lepsze niż Daniec w swoich najlepszych latach !Ale jak zobaczę zdjęcia,to odszczekam wpod stołem w kuchni(i zrobię zdjęcie).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.