gibki9 Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 nom ludziska ,moge kupic garretta,za korzystną sumę ,a mam buontego lone stara,no ktróy lepszy??
krecix Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 jeden i drugi jest zabawka do chodzenia po plazy...
piecia Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 W cenie garreta dostaniesz ULTRE 2.Też rozważałem ACE 250 ale zdecydowałem sie na ultre bardziej uniwersalny i większe zasięgi.Po wyjściu w teren odrazu 4 łuski i 2 kopiejki.
gibki9 Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 ja mam okazje kupic za 500 zeta nowke garretta 250 i dlatego pytam,z wygladu wyglada fajnie i z opisu,ale czy sie sprawdza w terenie??,a mam obecnie bounty huntera i sie boje zeby z deszcu pod rynne nie wpaść.
piecia Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Cena jest dobra a sprzęt ma dobrą dyskryminacje. Na monetki i kolor ok. Niektórzy nawet go chwalą
jano Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Ja mam ACE 250 i muszę powiedzieć, że jestem z niego bardzo zadowolony. I raczej nie słuchaj tych, którzy mówią, że to plażowa zabawka bo pewno z nim nie byli w terenie.Jest to wykrywacz bardzo prosty w obsłudze, bardzo czytelny, z precyzyjnym pinpointem i dobrą dyskryminacją. Trzeba tylko trochę z nim pochodzić (chyba jak z każdym), żeby go rozpracować. Ma trzystopniową sygnalizację tonową co też jest dużym plusem.Na monetki i drobnicę jest bardzo dobry. Na militaria się raczej nie nadaje bo nie do tego zresztą jest przeznaczony.A że jest żółty i wygląda tak a nie inaczej to złośliwi mówią, że to zabawka. Chociaż owszem na plaży też się spisuje bardzo dobrze.Pozdr,
Radi Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Do jego dźwięków trzeba się naprawdę przyzwyczaić, początkowo doprowadzają do szału, ale zasięgi ma dość ciekawe...
jano Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Wystarczą słuchawki z regulacją dźwięku i po sprawie. Wtedy naprawdę dźwięk jest odpowiedni i potrafi podgrzewać emocje :)Pozdr,
Szczur Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 niech ktoś porówna Ace250 do Lone stara, interesują mnie opinie, bo cena prawie ta sama.pzdrw
pewniak01 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 Dystrybutorem obu modeli jest ta sama firma (wszyscy pewnie wiedzą o kogo chodzi) więc najlepiej do nich zadzwonic i poprosić o oponię, myslę, iż powinni dać obiektywną, wszak oba modele są rozprowadzane przez nich.
vaz Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 Dużym plusem Ace 250 jest długa praca na 4 bateriach R6lub akumulatorach Ni-MH , wg producenta 20-40 h .
gibki9 Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Napisano 2 Wrzesień 2005 kto ma moze dane co do bountego lone stara,jakie ma zasiegi,bo szukalem na roznych stronkach i porducent nie podaje,np boratynke na dyskrymie z ilu wezmie??i zelastwo wielkosci słoika na all metal,jakie mieliscie niespodzianki co kto głebokości wykopanego fantu??pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.