vaderian Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Napisano 22 Sierpień 2005 Blaszka wielkości 20gr, cienka. Na awersie widoczna litera B ze strzałką w kierunku srodka (to może też byc łuk), w lewym górnym rogu widoczny kawałek koła i dwie strzałki skierowane ku górze. Prosze o pomoc w identyfikacji.PozdrawiamVaderian (Lodz)
kolekcj Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Po małym retuszu. Ale też niewiele lepiej widać.
kolekcj Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Łuk to chyba nie będzie. Czy mi się zdaje, czy to B" ma trzy brzuszki?
marucha271 Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 lipa foto... :(postaraj się o lepsze światło i rewers też foto...pozdro600v
vaderian Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Napisano 22 Sierpień 2005 Blaszka wielkości 20gr, cienka. Na awersie widoczna litera B ze strzałką w kierunku srodka (to może też byc łuk), w lewym górnym rogu widoczny kawałek koła i dwie strzałki skierowane ku górze. Prosze o pomoc w identyfikacji.PozdrawiamVaderian (Lodz)
vaderian Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Ktoś podpowiedział mi, ze to może być dupka" od pocisku do Breneki. Czy gdzies można np. galerie jakąś zobaczyć aby porównać?PozdrawiamVaderian (Lodz)
vaderian Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Napisano 13 Wrzesień 2005 :-) No fakt...ja sie nie dopatrzyłem...ma 3 brzuszki...ale to kurde jeszcze bardziej komplikuje sprawę :-))))PozdrawiamVaderian (Lodz)
Pytanie
vaderian
Blaszka wielkości 20gr, cienka. Na awersie widoczna litera B ze strzałką w kierunku srodka (to może też byc łuk), w lewym górnym rogu widoczny kawałek koła i dwie strzałki skierowane ku górze. Prosze o pomoc w identyfikacji.
Pozdrawiam
Vaderian (Lodz)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.