teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 Może wie ktoś co to za klamerka? Nie jestem specjalista w tej dziedzinie. I jak by mógł by mi ktos przetłumaczyć napis na niej. Pozdrawiam
Priester Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 aha i sentencja tam napisana to jest nieco inna...RECHT - prawo (w dosłownym tłumaczeniu,,,)EINIGKEIT - jedność...FREIHEIT - wolnosć...
teton111 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 Może wie ktoś co to za klamerka? Nie jestem specjalista w tej dziedzinie. I jak by mógł by mi ktos przetłumaczyć napis na niej. Pozdrawiam
von Nogaj Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 Witam. Klamerka której to jesyes posiadaczem pochodzi z dawnego NRD a wiec powojenny produkt.Jest nieco szersza od swoich poprzedniczek,wykonana starannie patrzac na DDRowskie z cyrklem i młotem..Wzestawie z pasem tworzy fajny i nie do zdarcia gadget do jeansów.Napis na niej oznacza wolność,równość,braterstwo".To by było na tyle;) Pozdrawiam
teton111 Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Napisano 22 Sierpień 2005 Czyli powojenny szajs, ale co mi tam :)
Pytanie
teton111
Może wie ktoś co to za klamerka? Nie jestem specjalista w tej dziedzinie. I jak by mógł by mi ktos przetłumaczyć napis na niej. Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.