Skocz do zawartości
  • 0

Identyfikacja krzyża!

walther

Pytanie

Napisano

Witam!prosze o identyfikacje tego oto krzyża,wiem tylko ze jest to odznaczenie Korpusu Wschodniego,i to wszystko.Chciałbym dowiedziec sie czegos wiecej na jego temat,ile sztuk było nadanych,czy jest to rzadkie odznaczenie,i wazne-ile moge zapłacic za niego(ile jest warty),tak aby nie oszukać siebie samego i sprzedajacego.Pozdrawiam i licze na Wasza pomoc.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzieki za pomoc,i pozostaje jeszcze 1 ważne pytanie ile jest warta ta odznaka?tzn.ile moge za nia zaplacic kolesiowi,ale tak zeby było sprawiedliwie dla mnie i dla niego?Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Napisano

Witam!prosze o identyfikacje tego oto krzyża,wiem tylko ze jest to odznaczenie Korpusu Wschodniego,i to wszystko.Chciałbym dowiedziec sie czegos wiecej na jego temat,ile sztuk było nadanych,czy jest to rzadkie odznaczenie,i wazne-ile moge zapłacic za niego(ile jest warty),tak aby nie oszukać siebie samego i sprzedajacego.Pozdrawiam i licze na Wasza pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie