Wraith Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Napisano 17 Sierpień 2005 Na polu wyszło mi takie cuś, niedaleko znajdowała się strzelnica niemiecka i wcześniej oraz później polska. Nie otwierałem tego ustrojstwa ze wzgl.bezpieczeństwa, ale zauważyłem że znajduje się tam jakowaś sprężyna, coś tam widać na foto 2.
berthie Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Jak ten ciemny elemnt dookoła otworu jest gumowy to znalazłeś filtr oleju od jakiegoś pojazdu. Sprezyna która widać przytrzymuje wkład i robi chyba też za zawór przelewowy.pozdro
Wraith Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Napisano 17 Sierpień 2005 Na polu wyszło mi takie cuś, niedaleko znajdowała się strzelnica niemiecka i wcześniej oraz później polska. Nie otwierałem tego ustrojstwa ze wzgl.bezpieczeństwa, ale zauważyłem że znajduje się tam jakowaś sprężyna, coś tam widać na foto 2.
Wraith Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 Dzięki wielkie. Zawsze warto wiedzieć z czym ma się do czynienia:-)
Pytanie
Wraith
Na polu wyszło mi takie cuś, niedaleko znajdowała się strzelnica niemiecka i wcześniej oraz później polska. Nie otwierałem tego ustrojstwa ze wzgl.bezpieczeństwa, ale zauważyłem że znajduje się tam jakowaś sprężyna, coś tam widać na foto 2.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.