WojtaSS Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Witam! Znalazlem fragmenty potykacza, czy ktos moze mi powiedziec jak wygladal w komplecie ??? Wiem jak wygladaly pozostale trzy jego modele" ale tej konstrukcji nie znam....prosze o pomoc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 WitajNa moim terenie tego świństwa jest najwięcej, przez co z wykrywką mam problemy. Tak prawdę mówiąc nigdy się dokładnie nie przyglądałem, bo jak natrafiłem to zostawiałem i szłem dalej (wkurzony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Wyszukiwarka na dole o juz wiadomo:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=98349#123619Z reszta bylo wiecej watkow na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.