militarny Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 Takie pytanko jak w tytule! słyszałem ze coś tam się dzieje, ale nie wiem dokładnie. Moze ktoś przybliży mi co tam się dzieje w tej Kłodawie. pozd
Boruta Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 W tej koło Koła? Jeśli tak, to też jestem ciekawy.Pozdrawiam
militarny Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Napisano 17 Sierpień 2005 Taraz to ja już sam nie wiem. Zaczeło sie tak wczoraj kumpel mówi do mnie czy jade do Kłodawy we wrześniu ( chyba jakos 16-17 ) i tyle wiem! Moze pomyliło mu się i chodziło jemu o Kutno? sam już nie wiem:( chociaż jak mówił o wrześńiu, to napewno jest to zwiazane z Bzurą, a główna impreza jest w Brochowie! Coś tu nie gra mozę ktoś to wyjaśni? pozd
Boruta Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Ja tam nic nie wiem, co by się coś miało dziać w Kłodawie. Jest tam w okolicy trochę bunkrów, gdzieś przy torach kolejowych i jeden na południe od miasta, nie znam szczegółów.Pozdrawiam
sajmon18 Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 może powiedział ze do Kłodawy a jedzie do Krosniewic to jest w tamtym rejonie tam co roku jest taka giełda staroci związana z obchodami dni Krosniewic czy jakoś tak a to nieopodal Kłodawy:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.