Skocz do zawartości

rzeszow i okolice?

puba3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
słuchj koło Rzeszowa podobno nie wiele było walk itp ? byłem tu i tam i z własnego doś. wiem trzeba skoczyc dalej tak 15-50km i są pewne na 98% nooo zależy kto czego szuka pozdrawiam !
Napisano
Niestety kolega ma racje. Trzeba się ruszyć trochę od miasta aby poszukać a i to nie zawsze daje skutki.Byliśmy dzisiaj z kumplami w Rudniku nad Sanem(I wojna) niestety miejscówki zryte konkretnie,sam złom został. Trzeba mieć szczęście lub dobre nieznane miejsca, ale się nie poddajemy. W końcu fajnie połazić pogadać wypić piwko, no i tak jak dzisiaj nazbierać grzybków.Pozdro.
Napisano
Witam! i gratuluje grzybków ! a takie miejca gdzie okopy i lasy nie słyszały piszczałki jeszcze można napodkać! nawet ostatnio mi sie to udało chociaż na początku było pare dołków ale potem bagnecik i gwizdek (pod oficerski) czkały jużt ylko na nas !!! udanych odkrywek!!! :}}
Napisano
no j123/007 gratuluje!My jeszcze nie trafiliśmy na dziewicze" miejscówki,ale nie tracimy nadziei!Najgorsze jest to,że rzadko jeździmy a jak się rzadko jeździ to wiadomo szansa trafień się zmniejsza, no ale cóż. Mam nadzieje,że kiedyś uda nam się założyć temat: Ludzie z Rzeszowa i okolic-nasze trafienia":)))hehee pozdrawiam.
Napisano
dla uzupełnienia:wczoraj oprócz grzybków trafiłem ładną skorupke od szrapnela:))jeszcze są na niej wymalowane numery:)!wyciągnięta z błota nad Sanem dlatego dobry stan,oprócz tego podkowe na szczęście(na następne wykopki mam nadzieje) i jak zawsze pełno łusek mosin, mannlicher!No ale co z tego jak marzyło się nam z kumplami znaleźc choć jedną klamerke:))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie