4444 Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Wykopałem zatyczkę na lufę do mausera i mam pytanie,co oznacza numer na niej:734 i czy taki sam był na broni?.Jeżeli ktoś ma dane firmy Kranc&Łempicki,gdzie była i co jeszcze produkowała,prosiłbym o info.Z pozdrowieniami-Monterro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4444 Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Wykopałem zatyczkę na lufę do mausera i mam pytanie,co oznacza numer na niej:734 i czy taki sam był na broni?.Jeżeli ktoś ma dane firmy Kranc&Łempicki,gdzie była i co jeszcze produkowała,prosiłbym o info.Z pozdrowieniami-Monterro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Z tego, co wiem, to robili zatyczki dla naszej armii do 1939 roku. Numer pewnie musi się zgadzać z numerem broni.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
4444
Z pozdrowieniami-Monterro
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.