Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Cześćmój nr to 691755959 do zobaczenia ipozdrawiam Natam
Mathew Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 WitamI znowu bez Jagmina się nie obejdzie. Mianowicie za pomnikiem w Wyrach w młodej brzezince, przed leśniczówką znalazłem miejsce o powierzchni kilkunastu metrów kwadratowych, na którym pod ściółką znajduje się dużo kawałków zbrojonego betonu, jakieś kawałki blachy, okrągłą klapę itp. W centrum tego miejsca znajduje się stalowa rura o średnicy 15 cm i wysokości ok. 150 cm, stercząca pionowo w górę. Zastanawiam się co to może być ?PozdrawiamMathew vel Rysio
duszan Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 Witam Chętnie bym z jeszcze dwoma znajomymi dołączył do tej wyprawy. Czy jest taka możliwość?Mój numer GG to 2693068 czekam na odpowiedź.
Mathew Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 Przybywajcie. Dziś o 23.00 będę na gg 2127623. Możesz przesłać numer komórki ?PozdrawiamMathew vel Rysio
jagmin Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 Niestety nie mogę być w planowanym przez Was terminie. Do 29 sierpnia wczasuję w rejonie Rucianego-Nidy. Proponuję omówić sprawę na pikniku fortecznym 30-go w Wesołej.Życzę powodzenia.
Gość Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Witam i potwierdzam swoją obecność 20 sierpnia o godz . 9.00 pod pomnikiem w Wyrach.
yupiter Napisano 18 Sierpień 2003 Napisano 18 Sierpień 2003 Witam - chętnie dołączę się do Was w środę o 9.00.Wprawdzie lubię działać sam, ale z takim towarzystwem to zaszczyt!!!!!Przytargam swój sprzęt (Minelab Explorer) i może przyda się do lokalizacji reprint mapy z końca XIX wieku.Saperkę ostatnio wynieniłem (mam teraz LWP 1960), bo dwie poprzednie rozsypały się w drzazgi...........Chętnie z Wami połażę po Gostyni, bo jeżdżę dalej a pod domem nie szukam.Pozdrowienia i nie zapomnijcie o załadowaniu baterii!I najlepiej nasmarować dziób czymś przeciwko komarom i kleszczom (w niedzielę byłem na rekonesansie wzdłóż Gostynki aż do schronu przy gościńcu za czwartym wałem i o mało nie zjadły mnie kopruchy........)PozdrawiamPiotr
d007 Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 Już wróciłem z wakcji , wchodze na forum i gęba się sama śmieje. No super, że jest tylu chętnych. Napewno coś ciekawego zdziałamy.A więc tak jak było ustalone - spotykamy się w środe (20 sierpień) godz. 9:00 pod pomnikiem w Wyrach (pomnik żołnierzy września`39). Ja niestety nie będe miał wykrywacza bo nie dam rady skontaktować się z kumplem od którego pożyczam ale wykrywaczy widzę będzie dostatek :)Przyjade samochodem bądź rowerem, zależy od pogody.Pozdrawiam wszystkich i do jutrad007
duszan Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 WitamI od razu chciałbym wszystkim bardzo podziękować za tak liczne stawienie się pod pomnikiem w Gostyni. Szczególnie chciałbym podziękować Tomkowi(d007) za to, że wpadł na pomysł tej wyprawy. Dla mnie to była pierwsza wyprawa, w której uczestniczyli ludzie z wykrywaczami i naprawdę do tej pory jestem pod wrażeniem nigdy bym nie pomyślał że grzebanie w ziemi może być tak podniecające :). Mam nadzieje, że w najbliższym czasie uda się zorganizować kolejny wypad. Pozdrawiam Duszan
Gość Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 Też tam byłem i wino piłem:)))(ziemię palcami darłem) Do następnego spotkania. WALL
Dundee Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 Dobra, dobra Panowie...lepiej napiszcie cos o wynikach bo mnie ciekawosc zre. Sam mam zamiar polazic troche po takich konstrukcjach, ale od polnocnej strony linii
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.