obert8 Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2005 Witam dzisiaj w lokalnej 3 o 1145 jest film bitwa o Kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 I jak, Państwo ? Ogladał ktoś może ten film ? Jak tak - bardzo bym poprosił o krótką opinię, czy też moze parę słów cóż tam pokazali. Bardzo bym był wdzięczny.Pozdrawiam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Oglądałem, choć nie był tak ciekawy, jak ten o Wale Pomorskim, generalnie taktyka ruskich, czyli wpieriod i ogromne straty, niemcy doskonale przygotowani i wyszkoleni. w ogóle ruskie chcieli go wziąść z marszu i im nie wyszło, więc posłali Polaków - chyba 4 dywizje. Nasi na plaży wystrzelali większość amunicji z radości. Teraz wiem też, kto to był fulriede.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Dzięki Panie Boruto za pierwszą (mam nadzieję) relację ;) Temat jest mi szczególnie bliski, więc jestem chory, że nie miałem możliwości tego oglądać grrr :(.A może kolega Lobo26 ogladał ?Pozdrawiam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.