mac3 Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Napisano 11 Sierpień 2005 czy ktoś z was uszczelniał cewkę. Mam Bounty Huntera i rozszczelniła mi się cewka (w jednym miejscu jest szparka i widać w środku druciki). O ile wiem bounty hunter robi teraz inne cewki, więc ja kupiłem chyba jeszcze z tą felerną. Chodzi mi o jakiś klej itp. Coś co nie będzie miało wpływu na pracę wykrywacza i będzie trwałe. Może poradzą coś Panowie, którzy sprzedali mi to cztery lata temu na Corazziego :-))Pozdrawiam
mac3 Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Napisano 12 Sierpień 2005 Dzięki za radę. Nie wiem jednak czy silikon będzie wystarczająco trwały.
wilhelm Napisano 12 Sierpień 2005 Napisano 12 Sierpień 2005 Witjcie ;wiem ze niektórym mogą się zjeżyć włosy na głowie :-) ale ja swoją cewkę uszczelniłem Kropelką" i póki co sprawdza sie doskonale już drugi sezon ..... pzdrwilhelm
mac3 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 dzięki wilhelm, właśnie tak zrobiłem. Pozdrowienia.
desmo_sm Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Kuba czy takie ponowne sklejenie cewki daje pozytywne rezultaty? jak to było w Twoim przypadku?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.