kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Napisano 8 Sierpień 2005 Jaką metodą czyścić żeby osiągnąć jak najlepsze rezultaty, mam 4 skrzynki w różnym stopniu pokryte rdzą, postaram się umieścić fotki wszystkich i z góry dziękuję za porady.
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Wiesz co? twoje foty mi się jakoś nie chcą otwierać.Pozdrawiam
sopel69 Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 nie tylko tobie Boruta wywala że błąd a już dzisiaj to jakaś epidemia pozdrowienia
kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Napisano 8 Sierpień 2005 no dobra wkładam jeszcze raz, mam nadzieję, że teraz pojedzie, ta jest w najlepszym stanie
kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Napisano 8 Sierpień 2005 i ta najgorsza foty mi się już otwierają , te wcześniejsze faktycznie były jakieś lewePozdrawiam
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Jak jest farba, to chyba warto fosol pędzlem nanosić i spłukiwać wodą co 10-ciu minutach. Jak nie ma, to można elektrolizować.Pozdrawiam
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Miało być: spłukiwaćco 10 minut. Opis był na forum przy okazji czyszczenia hełmu.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.