kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 Jaką metodą czyścić żeby osiągnąć jak najlepsze rezultaty, mam 4 skrzynki w różnym stopniu pokryte rdzą, postaram się umieścić fotki wszystkich i z góry dziękuję za porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Wiesz co? twoje foty mi się jakoś nie chcą otwierać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 nie tylko tobie Boruta wywala że błąd a już dzisiaj to jakaś epidemia pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 no dobra wkładam jeszcze raz, mam nadzieję, że teraz pojedzie, ta jest w najlepszym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 to ta lepsza z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 teraz te gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 i ta najgorsza foty mi się już otwierają , te wcześniejsze faktycznie były jakieś lewePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Jak jest farba, to chyba warto fosol pędzlem nanosić i spłukiwać wodą co 10-ciu minutach. Jak nie ma, to można elektrolizować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Miało być: spłukiwaćco 10 minut. Opis był na forum przy okazji czyszczenia hełmu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.