bolas Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Napisano 3 Kwiecień 2003 Łódzkie Centrum Filmowe wyprzedaje graty ... ja w temacie - wyprzdedają magazyny (częśc) bo brak im finansów - w ofercie cała kupa mundurów (większość filmowe kopie ale raz na jakiś czas mozna trafić coś ciekawego), hełmów, bagnetów (najczesciej odlewy z alu), i innych militariów - do tego zbroje rycerskie i cała reszta :) Jest strona www:www.lcf.pl Wyprzedaż jest w Łodzi w łódzkiej filmówce :) jak ktoś ma blisko to można podjechac :)bolasp.s. dla podejrzliwych - nie pracuje tam i nie mam z nimi nic wspolnego
yoony Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2168451917&category=36048nie w polsce ale terz niezle
yoony Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2168335747&category=36048
miq Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Bylem tam lipa straszna 2 ostatnie mundury(chyba kbw) na kota,zbroje plastikowe.Nie wiele tego zostalo podobno ma być dostawa 14 kwietnia.O jeszcze byly dwa drewniane miecze.Pozdrawiam MIQ
Łukasz Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Witam! A ja kupiłbym coś z pancernych", kocham ten serial, znam na pamięć każdy odcinek :) fajnie by było mieć hełomofon Janka w pokoju:) Pozdrawiam! Łukasz
jagoda Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 wolałbym szable Grigorija lub harmoszke Czereśniakapozdr.M.J.
Gość Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 A katalogu dostępnego w internecie nie mają? CHętnie bym obejrzał co tam w tych ich magazynach jest. Ale pewnie nikomu nie chce się wklepywać danych. POZDR
Gość Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 Jak wejdziesz na stronę podaną przez bolasa, to tam możesz obejrzeć przykłady tego, co mają w sprzedaży, lub raczej w magazynach. Ciekawe, czy można by sobie coś zamówić wprost z magazynu, a nie kombinować w sklepie.Pozdrawiam
Gość Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 panowie spokojnie. patrzcie na daty wystawienia 80% jest z X 2002 roku. więc nie aktualne . ceny z kosmosu np maska słoń polska powojenna 30 zł. kopie mundurów badziew straszny. a ta niby bron udfostepniona do sprzedazy to aluminiowe odlewy, nie ma w polsne w obrocie oficjalnym broni zdekowanej ... wiec bez podniet ...
bolas Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Napisano 4 Kwiecień 2003 Ceny rzeczy jakie widzialem na włsne oczy:-mundur polski KBW w wersji na 7 guzików (moze byc dobry na rekonstrukcje jako cos co dobrze przyomina przedwojenny wz.36) - 100 zł- płaszcz ala wz.36 (kopia filmowa) 100 zł - przeróbka z płaszcza LWP z lat 80-tych - dużo za krótki.- maska słoń 30 zlPoza tym widziałem z brroni białej tylko odlew alu bagnetu do Lebela i jakies stalowe odlewy szabli husarskich. Sa jeszcze jakeis sredniowieczne pancerze itp ... kolega kupil plastikowego Adriana wz.15 za chyba 30 zł. Nie widziałem ani karabinów ani broni krótkiej (chodzi o odlewy itp). Dostawy sa co tydzien. Przy mnie jakiś dziadek znalazł spodnie ruskie wojskowe z 1943 roku w stanie bdb.
Kubalo Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 Też tam byłem i to co widzicie na fotkach to jedno a to co jest to drugie . Fanty są jak już bylo pisane z plastyku , drewna itp . Ceny wysokie , ale niektóre rzeczy tanie i wyglądają jako tako . Przykłady to , granaty , na fotce niezłe . W rzeczywistości to jest to sparciała guma Trzonkowce , na rekonstrukcje (ale na początek) jeszcze ujdą . Hełmy , jak coś jest to lepsze niz wz.31 z Hero . Bagnety , miecze itp. straszna lipa . Co się tyczy fantów z filmów to trudno coś wyrwać , z 4 pancernych nic nie ma . Koleś się pytał , ale powiedzieli , że idą do Muzeum lub zostają . Z magazynu broni nic nie sprzedają , ale i tak były atrapy . Tak więc nie warto się napalać na coś ciekawego , ot taka ciekawostka . Kuba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.