Skocz do zawartości

Łódź po raz czwarty

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Ale i tu dotarły hieny.Takich dołków spotkałem kilka.Piękny cmentarz.Trochę prac porządkowych i byłoby super.Może zmontujemy ekipę?pozdr efes

Napisano
efes mozesz cos powiedzieć o tym medaliku? chodzi o trzeci fant od lewej u dołu. moze wiesz coś z jakiego okresu-lat m,oze on pochodzić? masz fotke 2 strony? plis
Napisano
Czołem ja też zawsze zapalma lampkę na mogiłach wojennych. Ale pisze w nieco innej sprawie niebawem długi weekend 11-13 listopada więc proponuje wyskok w teren większą ekipą, tak jak w Wielkanoc pojechaliśmy. Co wy na to?
Pozdr. MJ
Ps. Młody kiedy Ober wraca?
Napisano
Młody jak chcesz to weż 15 zyla i bądż jutro na Fabrycznym pod zegarem miedzy 10.oo a 10.10. Jak się nie wybierzesz, to daj mi na szukacz@poczta.onet.pl Twój numer telefonu a wieczorem do Ciebie zadzwonię.

pzdr.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam

Młody, na 100% mam trzymać sprzęt dla Ciebie???

pzdr.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 22:35 17-11-2005
Napisano
Hej - tu jak kogoś interesuje to zapraszam. Może mało związane z tematem ale warto zareklamować :)

Dyrekcja Instytutu Architektury i Urbanistyki Politechniki Łódzkiej Koło Naukowe Studentów Architektury wraz
z Galerią Tower Building
zapraszają
na uroczyste otwarcie wystawy fotografii, rysunków
i dokumentacji architektonicznych z VIII Wyprawy Naukowej Studentów Architektury Politechniki Łódzkiej na Ukrainę
25 listopada 2005 godz.17.30
Galeria Tower Building
Łódź, ul. Łąkowa 11
Wystawa będzie czynna do 2.XII (godz. otwarcia 15.00-18.00)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie