michald Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 6, 08,10,2005 las G... koło Z... G...
michald Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 i na koniec zbliżenie - dla mnie fantu roku . gwizdek oficera rosyjskiego z I woj św ( 24 dywizja piechoty z 1 korpusu)
jagoda Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Czołem chłopaki!Ja też coś wykopałem chociaż w terenie byłem tylko raz wczoraj. Las uchodzi za przekopany i w istocie taki jest ale co nieco się jeszcze namierzy, oprócz tego co na zdjęciu ukopałem kociołek z blachy ocynkowanej z 4 kółeczkami jak na łańcuch by go powiesić nad ogniskiem - stan szrotowy tak więc pozostał w lesie. Michał gwizdek ekstra przyznam, że konkurujesz z Jaśkiem do tytułu króla sezonu. Martin misiek też mi się bardzo podoba, tak na moje oko latałes po Tatrach. Aha Michał czyściłeś już swoje guziki co ich tyle nakopałeś jak byliśmy z Młodym i Obertem, bo ja boję się coś przy nich dłubać co by nie popsuc no i jak z podarkem ode mnie udało się?pozdr MJps W weekend wale na Ukraine na cały tydzień ale po powrocie jestem chętny do wypadu czy to do baru czy to w teren.
efes Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Wkrótce lasy w okolicy zostaną ogołocone z ostatniej dupki.I co wtedy?Ruszymy chyba na pola.Fajny gwizdek Michał.Gratuluję.Martin przeżyłeś bliskie spotkanie III stopnia.Chyba miałeś piera.Dobrze ,że u nas nie ma takich stworów.pozdrefes
Martin Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Wyskoczyliśmy z Efezem dzisiaj na 2,5 godz pod Z. Ja 15 kalesoniaków, 5 groszków, guzik Kriegsmarine, 1 amerykanski, 1 prusak z koroną, 1 grenadierski, 1 z lwem, 5 pfennigów 1890, 1/4 kopiejki ( niestety znaczna większość fantów w bardzo kiepskim stanie), Janusz parę guziczków, więc nieżle ,ale mogło być znacznie, znacznie lepiej.Pozdrawiam
Mlody Mauser Napisano 13 Październik 2005 Autor Napisano 13 Październik 2005 W niedziele na wykopki....ale ja jak zwykle ku*** bede mail pecha;/No ale niewazne jacys chetni ....ojciec wraca:D
Martin Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Misiek został uchwycony" w okolicach Polany Kondratowej.pzdr.
obert8 Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 chlopaki jestem gwizdek michala to fant roku JUTRO NA WYKOPKI POZDRAWIAM EKIPE
efes Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Witaj Obert8.Nareszcie możesz pokopać!!!To z ostatnich wypraw na pola.
efes Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Zbliżenie.W większości kiepskie stany.
Martin Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Młody musimy się jakoś spotkać, mam jeszcze tą Twoją monetkę i parę nowych rzeczy , które mi niepotrzebne. To Ty chciałeś guzik grenadierski??pzdr.
efes Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Zbliża się Święto Zmarłych.Zapalmy chociaż jedną świeczkę na takich mogiłach i tych jeszcze bardziej zapomnianych.pozdr efes
Martin Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 W środę lub czwartek wybieram się na jakiś mały wypadzik. Szukam chętnych ;)Pozdrawiam
obert8 Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 witaj Martin zadajesz dziwne pytania Mlody sep by czegos nie chcial )))))))))) pewnie ze chce ten guziczek zobacze moze czwartek pojade a jak z sobota ? rozmawialismy z michalemd i efesem zeby pojechac do miejscowosci W i zapalic swieczki pzdr
Mlody Mauser Napisano 19 Październik 2005 Autor Napisano 19 Październik 2005 hthttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=233905&id_forum=11#ostA tu macie mojego fanta z 2 lat wstecz...Efes on byl w takim stanie jak twoj polaczek:)A ty mi go niechciales dac do wyczwyszczenia:D
obert8 Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 przydalby sie lisciak co )))))))))))))))
konsos Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Cześć Efes Słyszałem , że koło twojej pracy „ coś ;) ” tam znaleziono i że kawał ziemi jest zdjęte z wierzchu . Jak myślisz można tam podjechać z wykrywką ? Pozdr.
efes Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Pojechać zawsze można.Im szybciej tym lepiej.Podczas jednego z ostatnich wypadów zawędrowałem na cmentarz z I WŚ.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.