Mlody Mauser Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 Czyli jak ojciec przyjedzie to skoczymy tam:>Co efes:>
efes Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Skoczymy ale chyba w bok.Z tego miejsca wychodzą łuski ,które się nie powtarzają -prawie.
efes Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Szkoda ,że nie polskie.Pozdrawiam kopaczy.efes
Boruta Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Agielskie, może to był jakiś poligon.Pozdrawiam
miro5671 Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Witam Łódż.Tak się składa,że jutro rano mam wyjazd w wasze okolice - Zgierz.Będę mieszkał w hotelu PCK do niedzieli...Gdyby ktoś zechciał zabrać mnie na jakieś sobotnie kopanko integracyjne,byłbym bardzo zobowiązany...Niestety jutro rano i aż do niedzieli nie będę miał dostępu do netu.Z tego powodu podaję nr.tel. 502669782.Serdecznie pozdrawiam ludzi z Łodzi i mam nadzieję oraz liczę na to,iż ktoś się odezwie Miro {Wrocłw,Brzeg}
miro5671 Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Dzięki za szeroki odzew".Mam tylko nadzieję,iż będę mógł się odwdzięczyć tym samym..........To chyba jedyny w kraju rejon tak drętwy i zobojętniały na integracje - a spotykamy się z ludżmi w całym kraju......
efes Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Raczej było to zrzutowisko wysadzonej amunicji.Strasznie wszystko zmasakrowane.Ciekawe bicia ale prawie same dupki.Czasami trafi się coś w miarę całego.
efes Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Z przykrością trzeba przyznać ,że saperzy zrobili kawał dobrej roboty.pozdr efes
maciej Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Kolego Miro nie unoś się. Sami jesteśmy na etapie integracji i cięzko jest Nam spotkać się i wybrać razem na kopanie. Jest Nas zaledwie kilka osób i nie wszyscy mogą sie spotkać w danym terminie. Ja ostatni raz na wykopkach z chłopakami byłem w czerwcu(???), a wczesniej w styczniu. Tak więc postraraj sie Nas zrozumieć.I nie oceniaj Nas zbyt pochopnie.A tak w ogóle to przydałoby się jakieś spotkano i przepłukanie gardeł złocistym napojem i pogadanie nad ewentualnym wspólnym wypadem.Niedługo wraca Obert więc jest okazja.Pozdrowienia dla całej Łodzi. I innych kopaczy też :)Maciej
miro5671 Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Witam.Sory,że troche się uniosłem ale siedziałem w hotelu sam jak palec przez dwa dni... Może będzie jeszcze sposobność,żeby się z wami napić hehe - może na jakimś zlocie np.w maju Jurajskie Spotkania Poszukiwaczy...Pozdrawiam i do zobaczyska Miro.
Martin Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Witam, ostatnio wyskoczył mi taki mały fant ;)pzdr.
Martin Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 więcej nie robiłem bo w górze krążyła mamuśka...
Martin Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Jak ktoś się będzie wybierał w tygodniu, to jestem chętny, mam zamiar do końca sprawdzić guzikową miejscówkę.pzdr.
efes Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Daleko to?W czwartek mogę od około14.pozdr efes
Martin Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Niedaleko, w czwartek możemy jechać. Jutro wieczorem do Ciebie zadzwonię.pzdr.
michald Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Martin na terenie zoo kopanie jest chyba zabronione
michald Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 a teraz seria z pamiętnika fanatyka1. 01,10,2005 miejscowość O...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.