Skocz do zawartości

Łódź po raz czwarty

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam Łódż.Tak się składa,że jutro rano mam wyjazd w wasze okolice - Zgierz.Będę mieszkał w hotelu PCK do niedzieli...Gdyby ktoś zechciał zabrać mnie na jakieś sobotnie kopanko integracyjne,byłbym bardzo zobowiązany...Niestety jutro rano i aż do niedzieli nie będę miał dostępu do netu.Z tego powodu podaję nr.tel. 502669782.Serdecznie pozdrawiam ludzi z Łodzi i mam nadzieję oraz liczę na to,iż ktoś się odezwie Miro {Wrocłw,Brzeg}
Napisano
Dzięki za szeroki odzew".Mam tylko nadzieję,iż będę mógł się odwdzięczyć tym samym..........To chyba jedyny w kraju rejon tak drętwy i zobojętniały na integracje - a spotykamy się z ludżmi w całym kraju......
Napisano

Raczej było to zrzutowisko wysadzonej amunicji.Strasznie wszystko zmasakrowane.Ciekawe bicia ale prawie same dupki.Czasami trafi się coś w miarę całego.

Napisano
Kolego Miro nie unoś się. Sami jesteśmy na etapie integracji i cięzko jest Nam spotkać się i wybrać razem na kopanie. Jest Nas zaledwie kilka osób i nie wszyscy mogą sie spotkać w danym terminie. Ja ostatni raz na wykopkach z chłopakami byłem w czerwcu(???), a wczesniej w styczniu.
Tak więc postraraj sie Nas zrozumieć.
I nie oceniaj Nas zbyt pochopnie.

A tak w ogóle to przydałoby się jakieś spotkano i przepłukanie gardeł złocistym napojem i pogadanie nad ewentualnym wspólnym wypadem.
Niedługo wraca Obert więc jest okazja.
Pozdrowienia dla całej Łodzi.
I innych kopaczy też :)
Maciej
Napisano
Witam.Sory,że troche się uniosłem ale siedziałem w hotelu sam jak palec przez dwa dni... Może będzie jeszcze sposobność,żeby się z wami napić hehe - może na jakimś zlocie np.w maju Jurajskie Spotkania Poszukiwaczy...Pozdrawiam i do zobaczyska Miro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie