Skocz do zawartości

Łódź po raz czwarty

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
na te Twoje 15 urodzinki dostaniesz dzisiaj (przez Twojego tatkę) , parę fanciorów, a zrobisz sobie z nimi co tylko będziesz chciał.

pzdr.
Napisano
Dziś w swoje urodzinki odwiedziłem las we Wiączyniu. Efekty mizerne. Kilka kulek od szrapneli, kolejna zielona rurka (nie wiadomo czy to zapalnuk od sz?),kilka łusek,coś w podobie grzybka :) i mnóstwo dziwnych rzeczy takich jak tabliczki znamionowe, sierp i kilogramy śmieci. W lesie w cholerę ludzi. Grzybiarze to jeszcze z Bogiem sprawa, ale kręciło sie kilkunastu robotników. wolałem sie zwinąć. Idąc zobaczyłem dołek taki 10 na 10 i głeboki na 2 metry, wycinke drzew, robotników i leśników (tak mniemam).
Pozdro i do zobaczyska.
Napisano
Dziś w Zduńskiej Woli pracownicy muzeum odkupili od właściciela skupu złomu tablice m.in z nazwami ulic. Tablice pochodziły z I i II wojny światowej i były w super stanie. Co ciekawe tablice z II WŚ miały numery domów i nazwiska przyszłych niemieckich lokatorów, którzy mieli zamieszkać w domach po sukcesach armii niemieckiej na wschodzie.
pozdro
Napisano
Wczorajsza wyprawa ogólna nedza.A miało być tak fajnie.Nasi nacierający na Parzyce.Po drodze wydma z której niemcy prażą jak cholera!!.Nasi zdobywają wydmę 3 ckm i 7 jeńców.Za wydmę nie można się jednak ruszyć bo z boku z rozpadliny wali ckm z czołgu.Załatwiają go z 40m z Ura kilkoma strzałami.W środku jeden niemiaszek.Natarcie rusza dalej ale niemcy już zwiali.Nasi zajmują Parzyce bez strzału!!.Tyle opis znaleziony w którejś z książek.Znalazłem wydmę i rozpadlinę i nic więcej.Ani jednej łuski.4 obrączki po gołębiach,guzik od bielizny,stalową sprzączkę od pasa.Łuski polskie /Pk35N67,Pk32Dz67/ owszem ale w innym miejscu.Zaspokoiłem ciekawość,zaliczyłem miejsce.Nie polecam.Może łuski od Ura czekają na kogoś innego!!!!?pozdr efes
Napisano
Czolem chlopaki, powróciBem z urlopa z wykrywka i 37 kg fatów. Przy btowarku pogadamy. Na kopanie w pisze sie zawsze wiec jaby co to dzwoncie.
Pozdr.
Napisano
O młody to jak teraz dopuscisz się zbrodni to będziesz odpowiadął jak pełnoletni ale tylko dostaniesz 2/3 wyroku a więc w przypadku 25 lat dostaniesz tylko 16. Czyli wszystkirgo najlepszego z okazji urodzin. Prezet masz tez odemnie.
Pozdr.MJ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie