obert8 Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 z radoscia musze stwierdzic ze mlody jutro konczy juz 15 lat i zycze mu rozwagi i super fantow oraz wiekszego kozystania z glowy
obert8 Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 a i mlody na najblizszym spotkaniu stawiasz browca
Martin Napisano 14 Sierpień 2005 Napisano 14 Sierpień 2005 Młody , WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!, samych ciekawych militariów, złotych monetek i najlepszych guzików.pzdr.
Martin Napisano 15 Sierpień 2005 Napisano 15 Sierpień 2005 na te Twoje 15 urodzinki dostaniesz dzisiaj (przez Twojego tatkę) , parę fanciorów, a zrobisz sobie z nimi co tylko będziesz chciał.pzdr.
maciej Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Dziś w swoje urodzinki odwiedziłem las we Wiączyniu. Efekty mizerne. Kilka kulek od szrapneli, kolejna zielona rurka (nie wiadomo czy to zapalnuk od sz?),kilka łusek,coś w podobie grzybka :) i mnóstwo dziwnych rzeczy takich jak tabliczki znamionowe, sierp i kilogramy śmieci. W lesie w cholerę ludzi. Grzybiarze to jeszcze z Bogiem sprawa, ale kręciło sie kilkunastu robotników. wolałem sie zwinąć. Idąc zobaczyłem dołek taki 10 na 10 i głeboki na 2 metry, wycinke drzew, robotników i leśników (tak mniemam).Pozdro i do zobaczyska.
obert8 Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 maciek wszystkiego najlepszego super dolkow i spelnienia snow oraz pociechy z corki
maciej Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Dziś w Zduńskiej Woli pracownicy muzeum odkupili od właściciela skupu złomu tablice m.in z nazwami ulic. Tablice pochodziły z I i II wojny światowej i były w super stanie. Co ciekawe tablice z II WŚ miały numery domów i nazwiska przyszłych niemieckich lokatorów, którzy mieli zamieszkać w domach po sukcesach armii niemieckiej na wschodzie.pozdro
efes Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Wczorajsza wyprawa ogólna nedza.A miało być tak fajnie.Nasi nacierający na Parzyce.Po drodze wydma z której niemcy prażą jak cholera!!.Nasi zdobywają wydmę 3 ckm i 7 jeńców.Za wydmę nie można się jednak ruszyć bo z boku z rozpadliny wali ckm z czołgu.Załatwiają go z 40m z Ura kilkoma strzałami.W środku jeden niemiaszek.Natarcie rusza dalej ale niemcy już zwiali.Nasi zajmują Parzyce bez strzału!!.Tyle opis znaleziony w którejś z książek.Znalazłem wydmę i rozpadlinę i nic więcej.Ani jednej łuski.4 obrączki po gołębiach,guzik od bielizny,stalową sprzączkę od pasa.Łuski polskie /Pk35N67,Pk32Dz67/ owszem ale w innym miejscu.Zaspokoiłem ciekawość,zaliczyłem miejsce.Nie polecam.Może łuski od Ura czekają na kogoś innego!!!!?pozdr efes
jagoda Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Czolem chlopaki, powróciBem z urlopa z wykrywka i 37 kg fatów. Przy btowarku pogadamy. Na kopanie w pisze sie zawsze wiec jaby co to dzwoncie.Pozdr.
jagoda Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 O młody to jak teraz dopuscisz się zbrodni to będziesz odpowiadął jak pełnoletni ale tylko dostaniesz 2/3 wyroku a więc w przypadku 25 lat dostaniesz tylko 16. Czyli wszystkirgo najlepszego z okazji urodzin. Prezet masz tez odemnie.Pozdr.MJ
maciej Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Wczoraj w telewizorze mówili :). Było ich kilkanaście (kilkadziesiąt??). Fajnie sie prezentowały.Pozdro
efes Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 A to z ostatniej wyprawy.Miejsce po zbiorowej mogile z IIWŚ.
efes Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 Wczorajszy wypad z kolegą na poz IWŚ.Zaczeło się od łusek Mauser.I były coraz głębiej.
efes Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 A potem coraz głębiej, głębiej.Sypały się wciąż łuski i wychodziło na to ,że było to stanowisko ckm.
efes Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 Po dotarciu do dna wyścielonego słomą można było wybierać je garściami.
efes Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 Reszta następnym razem.Za duże fotki. pozdr efes
Mlody Mauser Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 Panowie zabierzecie mnie tam jak cos tam zostało???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.