Skocz do zawartości

Łódź po raz czwarty

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wujek opowiedz co było na tym spotkaniu. Ja nie dotarłem bo miałem w robocie zaprzeproszeniem pożar w b...elu. I Kierownik żekła albo praca albo hobby. Powiedziałem hobby ale zostac musiałem. Aha wygląda na to że weekend mam wolny może powtórzymy wypad?
Pozdr. MJ
Napisano
witaj wujek nie zagladalem do komputerka to dlatego nie pisalem moze jakies spotkanko przy grilu zimowa pora we wiaczyniu gdzie jest ta stanica mysliwska na drugi tydzien jak praca napisales dzisiaj jest wystawa WIELKA WOJNA A ZIEMIA OBIECANA O 17 w klubie lekarza na ul czerwonej 3
Napisano
Mimo najszczerszych chęci nie dotarłem na wykład. Cholera spóźniłem się i nie było sensu juz wchodzić. Obert czy wstęp coś kosztował i czy Trzeba było mieć zaproszenia?
Napisz w skrócie co było na wykładzie.
Pozdrawiam.
Napisano
Gril hmm jestem za! A na wykład nie dotarłem gdyż jak już informowałem pisąłem pracę, skończyłem ja o godzinie 4.20 rano!! Radek a powiedz to była jednodniowa wystawa?
Pozdr. MJ
Napisano

Wszystkim znanym i nieznanym mi amatorom przekopywania lasów i pól życzę Wesolych Świąt i wielu udanych trafień w Nowym Roku.efes

Napisano

Dziś z Michałem pojechaliśmy do Wiaczynia trochę pokopać. Generalnie trafiały się łuseczki, kulki, pociski oraz mnóstwo odłamków.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie