kloki Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Witam serdecznie forumowiczów. Zaprojektowałem dziś stronę-galerię wojennych forografii pokolorowanych przeze mnie. Niestety mam tylko samą tematykę III Rzeszy, same WH/SS. Czy jeżeli macie pomysł na galerię innych uczestników wojny, to czy mógłbym prosić was o jakieś czarno-białe zdjęcia do kolorowania?Mój mail to kklokki@wp.pl . Proszę o przesyłanie zdjęć dobrej jakości, czyli takich które są wyraźne, ostre. Co myslicie na temat banera?Pozdrawiam i proszę o zdjęcia.klOki
revolt Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 baner ładny:) a może mógłbyś kolorwać też fotki polskie z II RP??
kloki Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Tak jak napisałem wyżej - wrzucajcie mi na maila fotki innych państw biorących udział w wojnie. Pozdrawiam i czekam na ciekawe fotki!
dect Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Baner ladny - podoba mi sie i uwazam ze jest dobry. Rozumiem, ze ciekawe czarno biale foty strony niemieckiej tez mozna jeszcze dorzucac?Pozdrawiam
kloki Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Tak, jakieś ciekawe ładne fotki też proszę.
kloki Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Napisano 5 Sierpień 2005 Witam.Czy nikt nie ma żadnych ciekawych fotek wojsk biorących udział w II Wojnie swiatowej? Proszę przesylać na maila kklokki@wp.pl . Chciałbym jak najszybciej ruszyć ze stroną.Pozdrawiam serdecznie klOki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.