neo Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Napisano 3 Sierpień 2005 Chciałbym się dowiedzieć o zasięgu tego wykrywacza i ogulnie do poszukiwania jakich rzeczy się nadaje.
proscan Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Jest to uniwersalny wykrywacz i można nim szukać wszystkiego. Ma tryby statyczny, pseudoruchowy, ruchowy, identyfikację, dyskryminację, pomiar głębokości i inne wodotryski. Nawet gada.Testy w powietrzu są chyba na stronie Darka.Zwróc uwagę czy jest to model Power Master czy nie.proscan
alink@ Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 WITAMMam zamiar wygrać tą oto licytacje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72474402I mam parę pytań związanych z ty sprzętem .- jak sprawuje się dyskryminacja i identyfikacja znaleziska.-na co mam zwrócić uwagę przy zakupie używanego (odbiór osobisty)Ogólnie co wiecie o tym wykrywaczu jak spisuje się w terenie.Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam Alina.
sirpavlo Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 Witamprosze bardzo :)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=167950
proscan Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 Czy to aby nie jest zaproszenie do licytowania ? Ten link sądzę że powinien zniknąć.To ja też zareklamuję raport Battle of Titans" dostępny na mojej stronie w j. polskim. Jest w nim porównanie CXIII, CZ 6 oraz XLT. Ciekawa i pouczająca lektura. Linka sami szukajcie.W tym konkretnym wykrywaczu przyjrzyj się dokładnie sondzie, czy nie ma pęknięć. Poruszaj delikatnie kablem (wygląda na mocno zmęczonego") czy nie daje fałszywych sygnałów.Zwróć uwagę czy w momencie włączenia pojawią się wszystkie elementy na ekranie i czy mają identyczny kontrast.Sprawdź czy chodzą dobrze poszczególne klawisze (czy nie trzeba zbyt mocno naciskać).Niech Ci sprzedający pokaże jak się stroi do gruntu i czy uda się to zrobić.proscan
alink@ Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 To nie jest zaproszenie do licytowania nie lictować .!!!!!Dzieki bardzo za info.
proscan Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 Znając życie, to na kilka godzin przed zakończeniem aukcja zniknie, o czym zresztą ostrzega sprzedający: Zastrzegam sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem (ogłoszenia w innych mediachWątpię że pójdzie poniżej 1tys.ale powodzenia,proscan
alink@ Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 Byłam zobaczyłam nie kupiłam.!!!!ale złom cała sobota zmarnowana za kółkiem 300 km i szkoda gazu.a tu-sprzedający nic nie wie o wykrywaczu bo dostał od koleśa który wisiał mu kasę -obudowa cewki pęknięta.-poszczególne klawisze trzeba mocno naciskać i to po kilka razy żeby zaskoczyły.-a dalej nie wnikałamA jak dzwoniłam do sprzedającego przed wyjazdem to wszystko było sprawne Najlepsza z tego wszystkiego była instrukcja obsługi po polsku naprawdę majster sztyk PROSCAN nic ująć nic dodać wszystko jasne. Dobrze że nie listowałam :)I dalej nie mam piszczały i skorzystam z okazji i napiszejak ktoś chce się pozbyć swojego wykrywacza to proszę pisać na e-mail cena 800-1300zł nie skupuje złomu . POZDRAWIAM ALINKA
wicja1 Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 Alinko!!Ja się dziwię,że jechałaś taki kawał drogi.Na zdjęciu brakowaŁo tylko rozmaślonej,psiej kupy na cewce.Syf i malaria!! Jak można wystawić coś tak zapuszczonego??Pozdrawiam,wicja1.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.