Skocz do zawartości

Garret Master Hunter CX III

neo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałbym się dowiedzieć o zasięgu tego wykrywacza i ogulnie do poszukiwania jakich rzeczy się nadaje.
Napisano
Jest to uniwersalny wykrywacz i można nim szukać wszystkiego. Ma tryby statyczny, pseudoruchowy, ruchowy, identyfikację, dyskryminację, pomiar głębokości i inne wodotryski. Nawet gada.

Testy w powietrzu są chyba na stronie Darka.

Zwróc uwagę czy jest to model Power Master czy nie.

proscan
  • 3 months later...
Napisano
WITAM
Mam zamiar wygrać tą oto licytacje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72474402
I mam parę pytań związanych z ty sprzętem .
- jak sprawuje się dyskryminacja i identyfikacja znaleziska.
-na co mam zwrócić uwagę przy zakupie używanego (odbiór osobisty)
Ogólnie co wiecie o tym wykrywaczu jak spisuje się w terenie.
Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
Pozdrawiam Alina.
Napisano
Czy to aby nie jest zaproszenie do licytowania ? Ten link sądzę że powinien zniknąć.

To ja też zareklamuję raport Battle of Titans" dostępny na mojej stronie w j. polskim. Jest w nim porównanie CXIII, CZ 6 oraz XLT. Ciekawa i pouczająca lektura. Linka sami szukajcie.

W tym konkretnym wykrywaczu przyjrzyj się dokładnie sondzie, czy nie ma pęknięć. Poruszaj delikatnie kablem (wygląda na mocno zmęczonego") czy nie daje fałszywych sygnałów.

Zwróć uwagę czy w momencie włączenia pojawią się wszystkie elementy na ekranie i czy mają identyczny kontrast.

Sprawdź czy chodzą dobrze poszczególne klawisze (czy nie trzeba zbyt mocno naciskać).

Niech Ci sprzedający pokaże jak się stroi do gruntu i czy uda się to zrobić.

proscan
Napisano
Znając życie, to na kilka godzin przed zakończeniem aukcja zniknie, o czym zresztą ostrzega sprzedający: Zastrzegam sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem (ogłoszenia w innych mediach

Wątpię że pójdzie poniżej 1tys.

ale powodzenia,

proscan
Napisano
Byłam zobaczyłam nie kupiłam.!!!!
ale złom cała sobota zmarnowana za kółkiem 300 km i szkoda gazu.
a tu
-sprzedający nic nie wie o wykrywaczu bo dostał od koleśa który wisiał mu kasę
-obudowa cewki pęknięta.
-poszczególne klawisze trzeba mocno naciskać i to po kilka razy żeby zaskoczyły.
-a dalej nie wnikałam
A jak dzwoniłam do sprzedającego przed wyjazdem to wszystko było sprawne
Najlepsza z tego wszystkiego była instrukcja obsługi po
polsku naprawdę majster sztyk PROSCAN nic ująć nic dodać wszystko jasne.
Dobrze że nie listowałam :)
I dalej nie mam piszczały i skorzystam z okazji i napisze
jak ktoś chce się pozbyć swojego wykrywacza to proszę pisać na e-mail cena 800-1300zł nie skupuje złomu .

POZDRAWIAM ALINKA
Napisano
Alinko!!
Ja się dziwię,że jechałaś taki kawał drogi.Na zdjęciu brakowaŁo tylko rozmaślonej,psiej kupy na cewce.Syf i malaria!! Jak można wystawić coś tak zapuszczonego??
Pozdrawiam,
wicja1.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie