rozi Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 Witam szukam takiej książki o tytule SS WIKING (nie jestem do końca pewny tego tytułu) więc jakby ktos miał jakies informacje na jej temat to piszcie tutaj.O jakie informacje mi chodzi ?? głównie o cene i miejsce gdzie mozna ją nabyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 witama której? tej z wydawnictwa Militaria?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 Tak naprawde to nic o niej nie weim miałem tylko mozliwość wszybkiego jej przegladnięcia. Tyle tylko co moge powiedziec na temat jej zewnętrznego wyglądu to to ze jest niebieska i na okładce znajduje sie jakieś zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Rupert Butler SS-Wiking historia 5.Dywizji Waffen-SS i ochotników germańskich" 178 stron, wyd.Oskar W-wa 2003.poszukaj w księgarniach netowych, cena ok.35 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Dziękuje za info. bardzo mi pomogłeś. pozdro rozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 jest jeszcze WIKING 1941-1945" Jacka Solarza, Wyd. Militaria Warszawa 2003. Zreszta ani Butler ani Solarz nie powalają... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 Jest znalazłem w Księgarni Bellony ale tylko informacje, że jest to egzemplarz archiwalny. Przepatrzyłem też wiele księgarni internetowych, ale cicho o tej książce.Chyba będę musiał jeszcze sporo poszukać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59762714 - nie wiem czy tak można czy nie można. W każdym razie, dla pewności, zapytam: czy o taką książkę chodzi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 witam Chodziło mi o coś takiego, http://www.ksiegarnia.bellona.pl/index.php?c=boo&bid=680ale dostałem już odpowiedź że nakład został juz wyczerpany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 http://www.angelfire.com/sk3/uniformss/SS_foreign_volunteers.htmlCiekawy link.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.