gucio Napisano 31 Marzec 2003 Autor Share Napisano 31 Marzec 2003 Witam Niestety nie mam mozliwosci zrobienia fotki.Postaram sie ją wam opisac: DEUTSCHER VER.v.GASu.WASSERFACHM*DUSELDORF 1902* A z drugiej strony: W.VOLK STUTTG Zapinana jest na szplke Za wszelką pomoc z góry dziękuje Pozdrawiam Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 Udało mi się zrobic fotke tej odznaki.Moze teraz będzie łatwiej ją wam zidentyfikowac:) Pozdrawiam:) Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 tył odznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2003 Czy na prawde nikt nic nie wie na temat tej odznaki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwiecień 2003 Share Napisano 2 Kwiecień 2003 Sądząc po napisie wygląda mi to na znaczek okolicznościowy z wystawy (targów), choć nie jestem pewien do końca.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 31 Marzec 2003 Autor Share Napisano 31 Marzec 2003 Witam Niestety nie mam mozliwosci zrobienia fotki.Postaram sie ją wam opisac: DEUTSCHER VER.v.GASu.WASSERFACHM*DUSELDORF 1902* A z drugiej strony: W.VOLK STUTTG Zapinana jest na szplke Za wszelką pomoc z góry dziękuje Pozdrawiam Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gucio
Niestety nie mam mozliwosci zrobienia fotki.Postaram sie ją wam opisac:
DEUTSCHER VER.v.GASu.WASSERFACHM*DUSELDORF 1902*
A z drugiej strony: W.VOLK STUTTG
Zapinana jest na szplke
Za wszelką pomoc z góry dziękuje
Pozdrawiam Gucio
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.