leserek Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 dzis kurka znow przylazl znajomy i jedyne co zobaczylem to dno flaszki, jutro 24 godziny w pracy i znow nie pojde na pola...do dupy to zycie,zwlaszcza ze we wrzesniu mam poprawke z egzaminu i obrone pracy a jedyne co po glowie biega to czy pole juz zaorane...dajcie tu jakiegos psychiatre!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 bylo trzeba tyle pic??:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Jutro też jest dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 bije sie w piers...dzis poprawa , ale skutki do d...kawalek blachy i nic poza tym. czekam na pola. monetki drzyjcieeeeeeeee!!!!!!!!!!moja pani bedzie sie uczyc na mojej starej wykrywce...w koncy dopialem swego, ale czy nie za wczesnie na przechwalki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.