Skocz do zawartości

Który z Minelabów ???

pol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam przymierzam sie powoli do zmiany wykrywki i w zwiazku z tym mam małe pytanko, co możecie powiedzieć na temat Musketeera xs pro i Sovereigna XS, który z nich jest lepszy i na co , a takze jak sprawują sie na drobnice i te wieksze rzeczy.Pytam bo musze sie na któryś zdecydować , zwłaszcza , że różnica w cenie jest praktycznie żadna.

pozdro pol
Napisano
No jak widzę, dla uzytkowników teo forum, sprzęt mionelab, to coś nowego i do tej pory nieznanego, bardzo dziwne.Że nikt nawet nie widział tych sprzętów w akcji

pozdro pol
Napisano
witam
Ja śmigam na Minelabie Sovereign Elite. Na temat tego sprzętu (w działaniu) powiem Tobie dużo jeśli nie wszystko bo bardzo dobrze znam tą wykrywkę przez częste dosć poszukiwania. Ale o tych innych typach się nie odzywam bo nie wiem, moi koledzy nie mają takowych, nie wiem na ile się różnią od mojego.
jeśli mogę w czymś pomóc zapraszam na priv.
Yasioo
yasiooxx@wp.pl
GG: 6924434
Napisano
kumpel ma minilaba z monitorkiem ale to rzadkosc bo niekazdy ma 4.5 kola na wykrywke to chyba tlumaczy ze te wykrywki sa malo popularne, ale naprawde wart ceny jak widzi sie go w akcji, muj smetek nawet do stup mu niedorownuje ;[

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie