M4r0 Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 CześćJeśli komuś nudno jeździć samemu na wykopki, w okolicy Olsztyna, to jestem gotów się przyłączyć. Kopię wszystko co popadnie, od militarki, po drobnicę (czytaj: nie marudzi :D). Jeden problem tkwi w tym, że nie posiadam 18 lat, co w parze z tym idzie, nie posiadam ani prawka ani samochodu.PS. Jestem początkującym kopaczem i z chęcia szybko się uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Musze Cię rozczarować kolego .... Skoro nie masz 18 lat w kontakcie ze służbami" osoba pełnoletnia, z którą będziesz może mieć kłopoty. Ale temat dość ciekawy - chętnie dowiedziałbym się czy Szanowni Forumowicze zabierają na wykopki nieletnich towarzyszy. Oczywiście nie mam na myśli tutaj chodzenia po plaży czy polu - chodzi mi raczej o leśne ostępy. NO i oczywiście czy mieli z tym związane jakieś nieprzyjemności.POzdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4r0 Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 Jeśli osoba przebywająca ze mną, nie jest ze mną spokrewniona to za wszystko odpowiadają rodzice i za ewentualne koszty. Tak więc nie widzę problemów by brać osoby niepełnoletnie ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Ja jestem niepełnoletni a chodzepo lasach.....ale z tata....no i jeszcze z wkrywaczami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.