Boruta Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Napisano 26 Lipiec 2005 Cześć, zakupiłem trochę korków po winach i jak to zmielić na hełm, coby zobić salamandrę. Myślę o takiej tarce do ziemniaków, co wy na to.Pozdrawiam
Boruta Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 Dzięki, ale mam już taki mielony korek, ale jakby ktoś miał jakiś pomysł, to poproszę.Pozdrawiam
berthie Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 CHybo cos kiedys było w tym dziale na temat salamandry, poszukaj postów bolas'a. Mozesz też sprawdzic na jego stronce o kampani 1939.pozdro
berthie Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 I przypomniało mi sie ze w którymś z numerów Nowego Przeglądu Kawaleryjskiego był artykuł o salamandrze.pozdro
Boruta Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 Znam ten artykuł, mam jeszcze problem z fasunkiem.Pozdrawiam
Boruta Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Napisano 1 Sierpień 2005 Okleiłem korkiem hełm, ale chyba mam za gruby, bo nitów nie widać, jak wyschnie, to przeszlifuję, może się poprawi. I dość dużo farby wychodzi, bo korek ssie. Ale zaczyna wyglądać rasowo. Fajny pomysł z tym korkiem, choć ciężki do powtórzenia.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.