pepe Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Napisano 24 Lipiec 2005 Zdjecie wklejam tutaj, bo na hipotezach" nie da rady :). zdjecie ciekawosta - fotografie wykonano ponad 20 lat temu, przedstawia wejście nr.2 na osówce - czerwonym kwadratem zaznaczyłem umieszczony tam znak promieniotwórczości. Jestem ciekaw czy znak był tam umieszczony dla picu" aby odstraszyc ew. poszukiwaczy czy tez moze były ..hm..jakies przesłanki...Umieszczono to przeciez w czasach w których nikomu nie sniło sie o bombie atomowej hitlera ? po co tyle fatygi, kraty wsystarczyły?
sanshin Napisano 25 Lipiec 2005 Napisano 25 Lipiec 2005 Według mnie to żart wykonay przez jakiś moze przyjezdnych.Gdyby ten znak był oficjalnie postawiony np.przez wojsko miłaby forme jakies blaszanej tabliczki z eleganckim znakiem i jakims objasnieniem np.uwaga romieniowanie czy inne.A ten został wykonany niechlujnie na kawałku jakie deseczki i uważam ze to był żart.Takie jest moje zdanie.pzdrSanshin
pepe Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Napisano 25 Lipiec 2005 z tego co pamietam tablica była oryginalna, ale była juz mocno pordzewiała - na zdjeciu nie jest to zbyt widoczne. Czyli co ...! wisiała juz w latach 70-tych !?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.