Skocz do zawartości

bomba atomowa hitlera..

pepe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zdjecie wklejam tutaj, bo na hipotezach" nie da rady :). zdjecie ciekawosta - fotografie wykonano ponad 20 lat temu, przedstawia wejście nr.2 na osówce - czerwonym kwadratem zaznaczyłem umieszczony tam znak promieniotwórczości. Jestem ciekaw czy znak był tam umieszczony dla picu" aby odstraszyc ew. poszukiwaczy czy tez moze były ..hm..jakies przesłanki...Umieszczono to przeciez w czasach w których nikomu nie sniło sie o bombie atomowej hitlera ? po co tyle fatygi, kraty wsystarczyły?

Napisano
Według mnie to żart wykonay przez jakiś moze przyjezdnych.Gdyby ten znak był oficjalnie postawiony np.przez wojsko miłaby forme jakies blaszanej tabliczki z eleganckim znakiem i jakims objasnieniem np.uwaga romieniowanie czy inne.A ten został wykonany niechlujnie na kawałku jakie deseczki i uważam ze to był żart.Takie jest moje zdanie.

pzdr
Sanshin
Napisano
z tego co pamietam tablica była oryginalna, ale była juz mocno pordzewiała - na zdjeciu nie jest to zbyt widoczne. Czyli co ...! wisiała juz w latach 70-tych !?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie