Skocz do zawartości

ZAPYTANIE

Gość lozif34

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co by się stało,gdybym nagle znalazł TYGRYSA??Czy miał bym jakieś prawo do znajdy-TYGRYSA-Czy,gdyby się wydało że go sprzedałem za granice-co by mi groziło?????????
Napisano
Przedewszystkim musialbys najpierw porozmawiac z panstwem Gucwińscy z Wroclawia byc moze tygrys należy do nich.
Ewentualnie popytac w Gdańsku Oliwie tamtejszych dyrektorow ogrodu zoologicznego.
Jedno jest pewne, nie podchodz do bestii bo nie daj boze jest glodny, a i w naszym klimacie to troszeczke rozdrazniony.
Jednakze jak juz sie na ciebie rzuci i upadniesz to kategorycznie nie pruboj wstawac, bo jakas policyjna kula moze cie skrocic o glowe.

A na powaznie takie gdybanie jes troche smieszne.
Jak mowi stare przyslowie gdyby zaba ziarno jadlo to by maka sr..la".
Napisano
Z tym powiadamianiem odpowiednich służb bym się wstrzymał. Schroniska są faktycznie przepełnione,ale TYGRYS żeżarłby szybko wszelkie mniejsze koty, a tego bym nie zniósł... W dodatku byłbyś odpowiedzialny za wszystkich poległych w akcji weterynarzy, a straty raczej byłyby spore - po Magdalence na wszystkich Polonezach MG instalują ( w razie zadymy MG się odkręca i wali kolbą - na naboje też nie ma kasy.
Eryk Wiking i koty
Napisano
Stanowczo zaprzeczam jakoby było na mnie montowane jakiekolwiek uzbrojenie łącznie z emgolcami.Poza tym nie nadążyłbym za bandziorami z mg-olcem na plecach lub jakiejkolwiek innej cześci ciała.Nawet po zażyciu środków na przyspieszenie. :)))))
Pozdrawiam serdecznie : Poldi
Napisano
Przepraszam, ale przerażony wizją TYGRYSA siejącego spustoszenie wśród burasów w schronisku, nie sprawdziłem dokładnie źródeł. To się więcej nie powtórzy. Wracając do tematu, chciałbym koledze od TYGRYSA zaproponować może adopcję mniejszego kotka, który nie potrzebowałby kuwety wielkości wanny....
Z poważaniem Eryk i koty

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie