Skocz do zawartości

Bielsko Biała Zlot

davx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam wybieram się na ten zlocik czy ktoświe ile tam kosztuje wjazd itp JAKIŚ CENNIK mająmoże system coś jak w Darłowie??

pozdr.davx
Napisano
konkretniue to wielka lipa ten zlot :/ byłem rok temu
lipna gastronomia,brak jakiegokolwiek zainteresowania ze strony organizatorów ..............wiecej tam nie pojade
pozdro
Napisano
A mnie sie podobalo w zeszlym roku,ale faktycznie gastronomia do bani byla.Ale poza tym to bylo ok.Wstep na zlot jest darmowy,nocjeg w zeszlym roku kosztowal bodajze 10 zl od osoby(w tym prysznice)Caly obóz dla rekonstruktorów byl ogrodzony.
I linki:

http://www.militaria.bielsko.com.pl/foto/zlot2005/regulamin.doc
http://www.militaria.bielsko.com.pl/
Napisano
ja byłem rok albo 2 lata temu, były stragany z rzeczami wojskowymi (nowe) typu hełmy kamizelki itd. , a także był gosć co mial kolby, blachy, magazynki, bagnety, i wykopane fanty, juz nie pamiętam dokladnie co.

pzdr
Napisano
Witam.
16.00- Pokazy techniki wojskowej.
18.00- Tank Crash.
Nie wiem o jaki pokaz chodzi,więc polecam obydwa.
Oczywiście w niedzielę.
Pozdrawiam.
Napisano
Witam.Pokazy sa tak jak napisal kolega Adi w niedziele,ale jak ktos sobie chce pojezdzic na wozach bojowych(oczywiscie odplatnie)to najlepiej w sobote bo w niedziele jest wiecej ludzi.a co do straganów to tak jak koledzy napisali jest w czym wybierac.
Pozdrawiam Marcin.
Napisano

Witam, jestem z Bielska i odwiedzam tą imprezę. Bardzo mi laikowi się podobało, było wiele straganów z art. militarnymi i art. spożywczymi :) poza tym grupo rekonstrukcyjne i pokaz wielu różnych i dziwnych pojazdów militarnych. Był pokaz jak czołg robi jajecznicę z samochodów osobowych. Wrzucam kilka fotek. I zapraszam!

Napisano
Witam z dworca pkp trzeba przejsc na druga strone ulicy(przejscie podziemne jak dobrze pamietam)na przystanek.Zapomnialem niestety jaki nr.ma autobus jezdzacy na Blonie ale tubylcy napewno pomoga.A potem to juz tylko pod górke piechotka i jestesmy na miejscu.
Powodzenia;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie