waldi550 Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Hura wreszcie coś drgneło, tak ma wyglądać nasz B-Werek koło Trzesieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Oto drugie zdięcie.Pozdrawiam Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 Wandalizm do potęgi ...N/tej...GŁUPOTO POLSKA KIEDY ZMĄDRZEJESZ.http://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?p=1376#1376 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Prawdopodobnie to są rury głosowe, są nawet zatyczki na końcach rur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 Puszeczka po masce.Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Peter Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Okolice Szczecinka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Peter Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 fot.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Peter Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 cholera cos zdjecia nie chca sie ladowac, a mam pytanie, Waldi w którym miejscu znajduje sie ten pomnik RAD-u ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 WitamTen pomnik znajduje się na terenie Ośrodka Szkolno Wychowawczego w Świątkach koło Szczecinka po lewej stronie budynky patrząc od frontu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Czy ktoś zechciałby podać mi lokalizację jakiegoś śmietniska w Bornem?Mój mail:kaszaki@gazeta.pl.Za pomoc z góry dziękuję. Benjamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 cześć koledzy!wiecie moze gdzie zostało zakopane złoto hitlerowskie? jak macie namiary to dajcie znac! nie chce mi sie szukac namiarów w internecie aha nie dziele sie łupem no i oczywiscie mapy z namiarami prosze wysyłac na adres poszukiwacz@debil.vp.pl - taka riposta dla małorozumujących ale oni chyba nie zczają o co biega ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 ARKADIO.IE -jak coś namierzysz to daj znać !! mam znajomego pasera heheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Ja tysz bym chcial namiary;)))))ni mam pasera ale wrazie wu zglosze sie do Huka,60% dla mnie:)))pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Przepraszam ze pisze poza tematem ale czy mógł bym prośić o mejla pana Geo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seryja Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Witam!!W następnym tygodniu sprowadzam się do Szczecinka i w związku z tym poszukuje (grupy) ludzi którzy aktywnie spędzają czas przeszukując pola i lasy w okolicy. Zainteresowani proszę kontakt na priv.PozdrawiamS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.