marop Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Napisano 15 Lipiec 2005 WitamMoże ktoś wie co to za blacha. Jest wypukła , śr. 5 cm, brak wpinanych części wewnętrznych , bez rzadnych zapinek , do okoła napis po rosyjsku- niestety nie mogę go odczytać.Może ktoś się już z czymś takim doczynienia.Pozdr..
marop Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Napisano 15 Lipiec 2005 WitamMoże ktoś wie co to za blacha. Jest wypukła , śr. 5 cm, brak wpinanych części wewnętrznych , bez rzadnych zapinek , do okoła napis po rosyjsku- niestety nie mogę go odczytać.Może ktoś się już z czymś takim doczynienia.Pozdr..
Piorek Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 Witam,trafilem tego kilka sztuk, czasami przymocowana jest do tego urka" z mosieznej siateczki. Kolega trafil to w ladnym stanie i dalo sie odczytac napisy, o ile pamietam byla tam nazwa wytworcy? i miasto St. Petersburg.Piorek
Pytanie
marop
Witam
Może ktoś wie co to za blacha. Jest wypukła , śr. 5 cm, brak wpinanych części wewnętrznych , bez rzadnych zapinek , do okoła napis po rosyjsku- niestety nie mogę go odczytać.Może ktoś się już z czymś takim doczynienia.
Pozdr..
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.