Skocz do zawartości

Ksiażki w pdf

szperacz88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przeglądając stare posty, zauważyłem że użytkowincy powrzucali rózne skany np. technik okopywania, przepraw itp.
Czy ktoś nie bawił się w zeskanowanie tego wszystkiego i stworzenie elektronicznych książek w pdf?? Można by stworzyć iblioteczkę" na odkrywcy lub zrobić liste ksiązek, kto jakie ma i przesyłac e-mailami:D
Napisano
dobry pomysł, jestem za!!!
mam troche ksiazek na temat jednak nie mam skanera wiec ci nie pomoge, jak bedziesz mial cos w pdfie to daj znac. pozdr
Napisano
dobry pomysł, jestem za!!!
mam troche ksiazek na temat jednak nie mam skanera wiec ci nie pomoge, jak bedziesz mial cos w pdfie to daj znac. pozdr
Napisano
Pomysł niezły, pod warunkiem dogadania się z wydawnictwem (autorem) książki w sprawie opłat za publikację. Obowiazuje ustawa o ochronie praw autorskich (własności intelektualnej).
  • 2 weeks later...
Napisano
Mam już niezlą kolekce pdfów, o II wojnie światowej, spora cześc to taka do której nie ma już praw autorskich ze względu na upływający czas. Część może krązyć droga mailową itd. Jedyna bolączka to gdzie to umieścić.
Napisano
umieść w dobrze oznaczonym katalogu na swoim kompie, zainstaluj DC++ i podaj na jakim se4werze bedziesz dostepny. Każdy bedzie mógł sobie sciągnąć.
Napisano
Pomyślałem nad tym,mam już program i wszystko gotowe, pojawia sie główny problem, mam neostrae, a wic jakiś tam numer mi się zmienia, co włacze lub wyłacze kompa musze od nowa dawać numer, narazie właczam serwer, wrzucam adres do niego na status gg, więc można mnie dodac do gg i patrzeć po moim statusie czy wystawiam serwer nr gg: 6137084, ale tak to nie przejdzie z tym numerem. A tak to jestem po południu zwykle, często po 24 albo i nawet 4 w nocy.
Napisano
Jeśli masz PDFy książek które faktycznie nie obejmuje ustawa o ochronie danych osobowych, to chętnie dorzucę je na stronę gdzie już są instrukcje bronii w PDFach.
  • 2 weeks later...
Napisano
Jestem zaskoczony. Najpierw szumne deklaracje, a skończyło się na tym że dostałem jedynie propozycję zakupu skanów przedwojennego magazynu.

Oczywiście mogłem zapłacić barterem. Niestety okazało się to niemożliwe, bo wszystkie instrukcje jakie mam umieszczone są za DARMO na mojej stronie domowej.
Napisano
od 25 siedze na wyjeździe, wróce do domu gdzieś pomiędzy 14.08-18.08 wiec po co maiałem się odzywać na maila, skoro materiały mam w domu, a nie przy sobie.
Napisano
Ja nie mówię o Tobie, bo wyszedłeś z cenną inicjatywą. Mówię o tym że nie wszyscy ją rozumieją. Na szczęście dzięki uprzejmości kolegi Tomasza na stronie pojawią się nowe publikacje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie