Skocz do zawartości

Częstochowa, gdzie się udać??:)

KudłatyHD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
W ten wekend będę 3 dni w cześtochowie, macie może jakies pomysły jak spędzić te 3 dni żeby nie były zmarnowane???:))
Za info z góry dziękuje.
Napisano
hej jestem z czestochowy,cieżko tu o cokolwiek,jak masz dobry sprzet to na monetki,chyba jedynie,stare szlaki kupieckie itd,troche okopów 1 wojennych,ale wiekszosc obszukane :p.
Napisano
KudłatyHD co ty za herezje glosisz:P zwiedzaj pospolite miejsca gdzie pielgrzymuja wierni do jednej z siedzib sukienkowej mafii;)
tylko raczej monet tam nie znajdziesz a co najwyzej, wyzej wymienieni cie z nich okradna;)
kurde ale mam lot...
pozdro
Napisano
heheh, mała literówka w pierwszym poście:).
Mam dobry sprzęt na monetki i na to się własnie nasdtawiam:)
Gibki , to może na piwko razem skoczymy??:))
Napisano
ja mam sprzet na monetki raczej lichy,znam pare miejsc co mozna cos wysciagnac,stare zameczki,stawy lubomirskich,droga na przeprosną gorke,piaszczysta:D,jest pare miejsc,jak cos skontaktuj sie tez zidiotą"to specjalista od zlotego potoka-janowa(ostattino jakies mpg wyciagnal ze starej chalupy:) gg6762774.
Napisano
No cóż, Częstochowa była trochę broniona, i następnie opuszczona na zachód, bo od południa weszli Niemcy. Chodzi o 39 oczywiście.
Pozdrawiam
P.S. Czy ktoś kopał na pielgrzymce? W końcu to okazje chyba są, nie?
Napisano
A ja proponuje, schowaj piszczale i przyjedz na lato filmowe" do Zlotego Potoka
http://www.janow.pl/jlf2005program.html
pozdro
Janusz gg 7016053
Napisano
a powiem ci z ta pilegrzymka to nie glupie ,bo chodza one od wiekow tymi sami trasami,wiec mozna sie co nieco wywiedziec i zczaic fajne miejsca ,no i pewnie gubia cos po drodze:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie