JOHNY WOO Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Chcesz kupic :) :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Eee ludzie, nie macie wrażenia że tym chwaleniem się tym sprzętem możecie sobie problemów narobić? Wiem, że to tylko złom, ale nie wszyscy, zwłaszcza z Policjii tak sądzą.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOHNY WOO Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 ja napisalem powyzej, po wyczyszczeniu tego zadkiego karabinka i nacieszeniu moich galek ocznych wrocil spowrotem do ziemi.Nie mam sie czym martwic nic nie mam w domu. A policja jak by wpadla to chyba tylko na cherbatke :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 no nie wiem czy to takie logiczne, jeżeli go wyczyściłeś(mozna wysnuć teorię ze może zakonserwowałeś)i zakopałeś(wiesz gdzie) to po prostu go ukrywasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Polskie prawo to bagno dla poszukiwaczy. To jedyny kraj w europie w ktorym nie ma definicji deko:(:(:(W angli takie cacka deko sprzedaja. http://www.deactivated-guns.co.uk/deactivatedguns.htmhttp://www.militarymight.co.uk/stock_weapons.phpNa posiadanie takiego czegos nie trzeba zezwolen ani innego badziewia. I ceny nie najgorsze mozna dostac pistolet mauser za 300 funtow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOHNY WOO Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 FestungGlogau te stronki to niezle sa.....az mnie mdli jak pomysle o polskim prawie.Wszyscy milosnicy militarii powinni wyjsc na ulice i zablokowac drogi, zorganizowac strajk. :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.