pablossa Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 czym to wyczyściś? tylko nie jestem pewien z czego to jest?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablossa Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 oto foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablossa Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 z tego co sie dowiedziałem to jest to najprawdopodobniej miedziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1977 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Ja bym wziął taką gąbke drucianą do garów(z cieniutkiego drutu). Nawet nie trzeba polerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Drucianka rysuje, raczej jakaś pasta lekkościerna.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Witam!! toż to najprawdziwszy nocnik starodawny. jest on mosiężny zazwyczaj. nie rysuj go szczotką do garów, tylko wykąp swój nocnik w niewielkiej ilości kwasku cytrynowego z wrzątkiem. uzyskasz efekt znakomity. jeśli chcesz aby on uzyskał połysk wielki nałóż tarczę filcową na szlifierke stacjonarną i poleruj nocnik do uzyskania błysku. Będzie on Ci służył przez wiele lat jeśli nie jest dziurawy Yasioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Kwasek może zmienić kolor miedzi. Lepiej odpolerować. Polerką czy pastą ręcznie i tak sporo pracy, ale nikt nie obiecywał że będzie lekko ;) .Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablossa Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 witam, mam pytanko do yasioo! czy jesteś na 100% pewien, że jest to stary nocnik? pytam dlatego, że ten sam przedmiot wystawiłem na forum identyfikacja" bo nie wiedziałem co to jest. Ale na identyfikacji" nikt nie napisał mi, że jest to stary nocnik tylko pisali, że jest to kubełek do węgla. I tak naprawde to już sam nie wiem co to dokładnie jest. Za odpowiedż z góry dziękuje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utah Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 tak najlepszy sposób to szczoteczka do zębow (albo sciera) i pasta do zebow jakas dobra wybielajaca najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.