Nowy szukacz Napisano 18 Marzec 2003 Autor Share Napisano 18 Marzec 2003 WitamChciałem się zapytać czy istnieje jakaś stronka tego niemieckiego banku nieśmiertelników czy coś w tym rodzajuBo mam ich troche i dotego wszystkie są całe a chciał bym się dowiedzieć dokładniej do kogo należały i czy ktoś noszący przeżył a tak wogóle to wystarczy tylko przesłać skany ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy szukacz Napisano 18 Marzec 2003 Autor Share Napisano 18 Marzec 2003 Co wy chłopaki wiem że wiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2003 Share Napisano 18 Marzec 2003 Przydjdź jutro, teraz nie mamy czasu.:))))))Poszukaj w archiwalnych postach (na dole strony forum jest wyszukiwarka), sporo było pisane na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marzec 2003 Share Napisano 19 Marzec 2003 Przejrzyj wypowiedzi w poście Rejestr nieśmiertelników"szczególnie wypowiedzi podpisane ges". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 22 Marzec 2003 Share Napisano 22 Marzec 2003 Volksbund Deutsche Kriegsgräberfürsorge e.V. Bundesgeschäftsstelle Werner-Hilpert-Straße 2 D 34112 Kassel Telefon: 05 61 / 70 09-0 Telefax: 05 61 / 70 09-270 E-Mail: info@volksbund.deTutaj mozna pisac na ten temat. Ktos kiedys podaj taka informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy szukacz Napisano 23 Marzec 2003 Autor Share Napisano 23 Marzec 2003 Dzięki wkońcu ktoś się z czymś normalnym się odezwał :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Witam -- wyslalem na ten adres 3 lata temu informacje ze znalazlem pare nieśmiertelnikow (całych) przy ktorych były szczątki ludzkie - (oczywiście zawsze robie krzyż i porządkuje cale miejsce-stawiam znicz-zawsze mam w samochodzie pare na wszelki wypadek),i chiał bym ich poinformowac gdzie znalazlem w/w niesmiertelniki.Odpowiedz otrzymalem dopiero po 6 miesiącach !!- nie wiem dlaczego tyle to trwalo -- w liscie ktory otrzymalem byly informacje takie jak imie i nazwisko,wiek i miejsce urodzenia --oraz adnotacja ani zaginiony - ani meldunku o śmierci".W liscie byly tez załączone formulaze ktore wypelnilem i odeslalem -- jak zwykle" odpowiedz dostalem po 6 miesiacach --- :-) -- czy to normalne ? -- czy zna ktos moze jakies adresy pod ktorymi otrzymal bym podobne informacje tyle ze ciut szybciej ? :-) Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 W lato mialem okazje byc przy ekshumacji Niemieckich zolnierzy w Upilce.Rozmawialem tam z Gosciem z Niemieckiego Ludowego Zwiazku Opieki nad Grobami Wojennymi,prosil zeby go informowac o znalezieniu szczatek Niem. zolnierzy a reszte to on juz zalatwi.Jak ktos chce namiary to na privPzdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.