@@@ Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Kto ma ultre niech powi czy jest solidnie zrobionai czy osiagi na stronie produceta są prawdziwe. Zapomoc wielkie dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sopel69 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Dobra rada Edik tylko czas ucieka lato przemija człowiek ma ten 1000 zetów odłożone na coś uniwersalnego i głupieje postów są setki i co wybrać? no co z tą nową ultrą ma ktoś czy nie bo muszę się zdecydować, pieniądze się rozejdą i z różdżką mam chodzić czy jak ?? skrobnijcie coś Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wraith Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Witam. Ja sam miałem UltręI teraz bawię się Solarisem i ten zakup również oceniam jako bardzo udany. chociaż o Ultrze2 niewiele mogę powiedzieć, to jeżeli chodzi o zasięgi to podane przy Solarisie całkowice zgodne z prawdą. Poza tym sam P.Rutyna wykazuje dbałośc o klienta, zawsze w razie problemów odpowiada. Osobiście polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sopel69 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Wright a co powiesz na stopień trudności w opanowaniu sprzętu Rutusa- rózne są wypowiedzi, na forum że zacząć od czegoś prostego sprzedać potem kupić bardziej skomplikowany itp. ja nie bardzo chcę się bawić w takie wymiany jak kupię raz to ma mi służyc przez dośc długi czas( mi tak żonie powiedziałem że kosztuje 500 zł haha), a doświadczenie z wykrywkami mam raczej nikłe ale, myślę że z czasem opanuję sprzęt i jeszcze jedno długo czekałeś po zamówieniu na wykrywacz? nie mogę jechać i go kupić mieszkam za daleko. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wraith Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Ultra1 był moim pierwszym wykrywaczem i nie miałem żadnego doświadczenia. gdzieś po 5-6 godzinach zacząłem się rozumieć ze sprzętem. Myślę że tak 4 czy 5 wyjść starczy by mieć jako takie obycie. Ultra2 to jeżeli chodzi o konstrukcję bardzo podobna do 1 więc chyba nie będzie problemu i myślę że powinna swój czas odsłużyć bo jest to dość uniwersalny sprzęt. wykrywka przyszła w ciągu chyba trzech albo czterech dni, w każdym razie szybko, najlepiej skontaktuj się telefonicznie ze sprzedawcą. a co do ściemy hehe to powiedziałem starszym że Solaris kosztował 800 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
sopel69 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Dzięki Wright :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sopel69 Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 no i stało się zamówiłem jutro a najpóźniej w poniedziałek otrzymam nową ultrę już mnie rączki swędżą :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wraith Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 No to życzę udanych wykopów!!!;-) Bynajmniej ja pierwsze miałem cieńkie, ale po miesiącu z ultrą trafiło się trochę grubszych fantów! pozdrawiam:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sopel69 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 dzięki Wraith w sobotę nie doszedł więcto dzisieaj:)jak pójdę w teren to opiszę moje wrażenia Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
sopel69 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 właśnie dotarła :)) szkoda że jestem w pracy muszę poczekać na przetestowanie :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukowsky Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Ja mam zwykla ultre.Jestem z niej bardzo zadowolony.Jesli ultra II jest jeszcze lepsza to jak najbardziej polecam.pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.