Skocz do zawartości

Rutus Ultra 2

@@@

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kto ma ultre niech powi czy jest solidnie zrobionai czy osiagi na stronie produceta są prawdziwe. Zapomoc wielkie dzięki.
  • 4 weeks later...
Napisano
Dobra rada Edik tylko czas ucieka lato przemija człowiek ma ten 1000 zetów odłożone na coś uniwersalnego i głupieje postów są setki i co wybrać? no co z tą nową ultrą ma ktoś czy nie bo muszę się zdecydować, pieniądze się rozejdą i z różdżką mam chodzić czy jak ?? skrobnijcie coś Pozdrowienia
Napisano
Witam. Ja sam miałem UltręI teraz bawię się Solarisem i ten zakup również oceniam jako bardzo udany. chociaż o Ultrze2 niewiele mogę powiedzieć, to jeżeli chodzi o zasięgi to podane przy Solarisie całkowice zgodne z prawdą. Poza tym sam P.Rutyna wykazuje dbałośc o klienta, zawsze w razie problemów odpowiada. Osobiście polecam.
Napisano
Wright a co powiesz na stopień trudności w opanowaniu sprzętu Rutusa- rózne są wypowiedzi, na forum że zacząć od czegoś prostego sprzedać potem kupić bardziej skomplikowany itp. ja nie bardzo chcę się bawić w takie wymiany jak kupię raz to ma mi służyc przez dośc długi czas( mi tak żonie powiedziałem że kosztuje 500 zł haha), a doświadczenie z wykrywkami mam raczej nikłe ale, myślę że z czasem opanuję sprzęt i jeszcze jedno długo czekałeś po zamówieniu na wykrywacz? nie mogę jechać i go kupić mieszkam za daleko. pozdr
Napisano
Ultra1 był moim pierwszym wykrywaczem i nie miałem żadnego doświadczenia. gdzieś po 5-6 godzinach zacząłem się rozumieć ze sprzętem. Myślę że tak 4 czy 5 wyjść starczy by mieć jako takie obycie. Ultra2 to jeżeli chodzi o konstrukcję bardzo podobna do 1 więc chyba nie będzie problemu i myślę że powinna swój czas odsłużyć bo jest to dość uniwersalny sprzęt. wykrywka przyszła w ciągu chyba trzech albo czterech dni, w każdym razie szybko, najlepiej skontaktuj się telefonicznie ze sprzedawcą. a co do ściemy hehe to powiedziałem starszym że Solaris kosztował 800 zł
Napisano
No to życzę udanych wykopów!!!;-) Bynajmniej ja pierwsze miałem cieńkie, ale po miesiącu z ultrą trafiło się trochę grubszych fantów! pozdrawiam:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie