sturmann Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 tak jak w tytule wątku, proponuję wpisywać kontakty do osób lub firm, które produkują dobre repliki wyposażenia etc. Myślę , że będzie to z pożytkiem dla ruchu rekonstrukcyjnego. Polsmolu nie wycinaj watku, bo mimo elementu reklamowego powinien być pozyteczny. pozdrawiam
powstaniec 1908 Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 militaria1944- kupiłem od nich Tarnschlupfjacke w rozmyte plamy z miętą - jest idelana. pozdrawiam
sturmann Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 hmmmm widzę, że z mojego szczytnego pomysłu nici... ;-(z własnych doświadczeń polecam wszelkie wyroby skórzane od Miszy z Pomeranii 1945, mam pas, pas do kb98 i fasunek do hełmu. Moim zdaniem bezkonkurencyjne
scapa flow Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 czesc wam,sturmann miales dobry pomysl, ale szkoda, ze nie wypalij.jednym z moich ulubionych sklepow jest R. Underwood (zaopatrywal m.in. w sprzet do Szeregowego Ryan'a" http://www.richardaunderwood.com/to nie jest zadna reklama.ja mam sprzet czesciowo od niego i jestem zadowolony.
kikifas Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Panowie. Uprawiacie tu propagandę. Kryptoreklama jest zabroniona. Gdzie jest moderator?
bolas Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 a czy znacie stronki z replikami podobnego wyposazenia US ?
das_reich Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 witam a jak się prezentuje sytuacja w USA bo mam tam rodzine czy mogę cos sciągnąc za ich posrednictwem?
Horst Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 powstaniec 1908 - będziesz zamawiał coś jeszcze z 1944militaria?Pytam, bo chętnie kupiłbym stamtąd militaria, moglibyśmy wziąć coś razem i wysyłka na pół :)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.