teach1 Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Witam.Trafił mi się wyjazd w miejsce zaznaczone kółkie Lecce we Włoszech mam zamiar zabrać wykrywkę ale? No właśnie mam zbyt mało czasu aby zebrać info o tym terenie Czy były w tych okolicach prowadzone jakieś działania wojenne i jak wygląda sprawa biegania z wykrywką po plazy? Proszę o pomoc Moze już ktoś natknoł się na info na ten tematpozdr.Teach1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teach1 Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Mapka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obert8 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 w brindisi baza bombowcow latajacych z pomoca dla powstania a plaze wloch mocno zabudowane hotelami i pensjonatami moze mozna polazic ale na 100 nie wiem pzdr i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
teach1 Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 dzięki, może jeszcze ktoś ma jakieś info na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
teach1 Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 To co można we Włoszech chodzić po plażach na legalu z wykrywką? Proszę o infopozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.