LORENZ Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Witam.Mineło juz sporo czasu od wejścia ultry II.Może któryś z kolegów podzieli sie swoimi spostrzeżeniami bo pytań na forum było na ten temat dużo a odpowiedzi jak nie było tak nie ma.No to chyba wszystko,to ja mówiłem LORENZ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REWELAK Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ja troche nie na temat.Też szukam jakiejś wykrywki i zastanawiałem się nad ultrą II ale bardzo mało informacji jest na ten temat a po drugie rutus jako szanujacy się i dbający o wizerunek producent powinien mieć koszty wysyłki wliczone w cene a nie wyje za ta usługe trzy dychy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORENZ Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 słuszna uwaga,inni producenci przysyłają mi oferty i nie dość że wysyłka jest za free to jeszcze oferują ceny troche niższe jak w reklamach,taka walka o klienta mi się podoba.pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.