wz Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 wyszła właśnie nowa (klasyczna) gra planszowa ARDENY 1944-45. Jestem ciekaw kto pamięta jeszcze wydanie sprzed ponda 10 lat. Nowa pozycja ma sztancowane żetony, mapę 100 na 70 cm o większej" zawartości z nową grafikąwięcej na www.taktykaistrategia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 super gierki z serii Dragon!!!moja ulubiona to Arnhem 1944". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 To polecam Ci nr 10 i 11 Taktyki znajdziesz tam nowe wydanie gry lub poczeka na jej pudełkową wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Oj kiedys sie grało w planszówki :) .... teraz to juz niestety nie ma czasu :( ... a szkoda bo to świetna rozrywka!Ja jescze mam zakamuflowane i czekające na lepsze czasy" dwie ze stajnii Dragona: Bzurę 1939 i Tannenberg 1914.Moze na emeryturze z wnukami sie pogra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.