Gość Napisano 16 Marzec 2003 Share Napisano 16 Marzec 2003 Czesc.. mam kolejne pytanko (ostatnie,więcej nie będe was męczyl,a przynajmniej postaram sie)dotyczące HS3..:chciałbym dowiedziec sie jak ten wykrywacz radzi sobie z lokalizacją przedmiotu tzn.jak szeroki sygnał pojawia sie po najechaniu na przedmiot,niektore wykrywacze dają dosc długi sygnał,nawet przy małym przedmiocie co bardzo utrudnia jego znalezienie w rozkopie.Napiszcie czy Smętek robi to dosc dokładnie...P.S...I prosze Was nie piszcie mi o Cyklopach i innych wykrywaczach tylko konkretnie o tym, bo zawsze pytałem o Smętka o przy okazji dowiedziałem sie o całej gali innych polskich wykrywaczy...dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Templariusz Napisano 16 Marzec 2003 Share Napisano 16 Marzec 2003 Szkoda, bo już chciałe Ci powiedzieć jak to wygląda w GeoScanie Hunter 2002 :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2003 Share Napisano 17 Marzec 2003 Wystarcczy inteligentnie wyzerować przyciskiem automatycznego strojenia i jest ok.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin Napisano 17 Marzec 2003 Share Napisano 17 Marzec 2003 Kilka informacji opartych na skromnych doświadczeniach z HS 3.( własnych ).1. Cewka jaką się posługujesz ( ja preferuję średnią ) Uważam,ze mała cewka jest co prawda precyzyjna, ale z zasięgiem to trochę mał onawet na monety. Z kolei duża jest po prostu za duża i uzyskujesz nawet na małym przedmiocie silny sygnał na dużym obszarze.2. Dostrojenie wykrywacza ( to trzeba samemu wyczuć )ale ma to duŻe znaczenie.3. Powierzchnia szukanego przedmiotu.4.Warunki terenowe ( rodzaj gleby,jej wilgotność, itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2003 Share Napisano 17 Marzec 2003 A zresztą nie wiem po co pytam i tak juz za pozno,bo zamowiłem.... najwyzej będe załował,ale z tego co słyszałem za te pieniadze rewelacji nie kupie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Kichote Napisano 18 Marzec 2003 Share Napisano 18 Marzec 2003 a dużo dałeś i czy możesz mi podać jakieś inne kontakty do Pana HS(na priva)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2003 Share Napisano 18 Marzec 2003 Zawsze jak dzwonie ktos odbiera.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2003 Share Napisano 18 Marzec 2003 cześć . napisałem jużw innym temacie ale się powtórzę.może macie zdjęcie tego hs3 i dane(podstawowe) bo się waham między el2 loctansa. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.