wnusio Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 witam,to cos jest wykonane z aluminium i jest pomalowane na czarno,dlugosc to 20cm a srednica przy szerszym koncu 4cm a wezszym okolo 3,5cm.prosze o identyfikacje mojego znaleziska i z gory dziekujePozdro WNUSIO
Maćko Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Może jakaś spłonka...detonator...uważaj.Przydało by się lepsze zdjęcie.Są jakieś bicia na tym??.Przypomina mi troszkę spłonki od łusek większego kalibru...ale to jedynie domysły.Pozdr.
wnusio Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 dzieki ale bez obawy jest to puste,bic sie nie dopatrzylem, ale mniej wiecej od polowy dlugosci az pod sam koniec sa 4 dziurki,a na szerszym koncu jest jakby zatrzask co widac na zdjeciu
wnusio Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 a i dziurki wspinaja sie pod ukosem w gurePozdro WNUSIO
simon07 Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 Na moje oko - fragment audtriackiego prętowego granatu karabinowego - tzw. wibratora.Moge sie mylic - fotka niezbyt wyrazna - ale te dziurki sa charakterystyczne.
wnusio Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 simon07 czy mogl bys dac jakies fotki tego(granatu)lub linki o nim,i dzieki za odpowiedz
Pytanie
wnusio
witam,to cos jest wykonane z aluminium i jest pomalowane na czarno,dlugosc to 20cm a srednica przy szerszym koncu 4cm a wezszym okolo 3,5cm.prosze o identyfikacje mojego znaleziska i z gory dziekuje
Pozdro WNUSIO
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.