Skocz do zawartości

Apel o pomoc~!

von Nogaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Szukam autografu ,najlepiej na zdjęciu obecnego Mistrza Polski w poszukiwaniach.Jestem kolekcjonerem autografów znanych i cenionych osobistości z kraju i ze świata(mam ich około 200 sztuk).Jeśli jesteś łowcą autografów i masz może dwa od Mistrza to mogę się z Tobą wymienić-mam np. dwie sztuki na fotografiach znanego nam wszystkim Varachangiri Ben Chata Giri (Indie).Czy znajdzie się osoba która udzieli mi pomocy??
Napisano
Dowiedzialem się z czasopisma o tym Mistrzu.Jesli jest Mistrzem Polski to jest chyba najlepszy-taki zawodowiec w okreslonej dziedzinie znaczy się...Jak nasz Adam Małysz-on też jest mistrzem
Napisano
Oj kolego ,lepiej byś dla mnie łuski zbierał albo robił cos innego ,a nie pisał o autografie mistrza! Skąd wiesz ,że on rozdaje autografy? :)

pozdrawiam!

moje GG - 6747724
Napisano
No i lipa - ja Ci autografa nie dam - bo ja ten najgorszy - nie zakopuję dołków, rozbrajam niewypały i nic mi się nie udało znaleźc... Mimo wszystko pozdro dla lepszych. Zawsze jest ktoś lepszy - napisał Hemingway.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie