von Nogaj Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 Witam! Szukam autografu ,najlepiej na zdjęciu obecnego Mistrza Polski w poszukiwaniach.Jestem kolekcjonerem autografów znanych i cenionych osobistości z kraju i ze świata(mam ich około 200 sztuk).Jeśli jesteś łowcą autografów i masz może dwa od Mistrza to mogę się z Tobą wymienić-mam np. dwie sztuki na fotografiach znanego nam wszystkim Varachangiri Ben Chata Giri (Indie).Czy znajdzie się osoba która udzieli mi pomocy??
Gandalf de Grey Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Salve,A kto to jest ten Mistrz Polski w Poszukiwaniach?pozdrawiamGandalf de Grey
von Nogaj Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 Dowiedzialem się z czasopisma o tym Mistrzu.Jesli jest Mistrzem Polski to jest chyba najlepszy-taki zawodowiec w okreslonej dziedzinie znaczy się...Jak nasz Adam Małysz-on też jest mistrzem
bjar_1 Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Oj kolego ,lepiej byś dla mnie łuski zbierał albo robił cos innego ,a nie pisał o autografie mistrza! Skąd wiesz ,że on rozdaje autografy? :)pozdrawiam!moje GG - 6747724
simon07 Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 No i lipa - ja Ci autografa nie dam - bo ja ten najgorszy - nie zakopuję dołków, rozbrajam niewypały i nic mi się nie udało znaleźc... Mimo wszystko pozdro dla lepszych. Zawsze jest ktoś lepszy - napisał Hemingway.
wierzbox Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 simon07 co Ty rozbrajasz jak nic nie znajdujesz?
stedke Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 najpierw swoja dziewczyne/zone a potem siebie;))pozdro dla pozytywnie zakreconych:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.