Wasal Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 WItam Poszukuje informacji zdjęc i mapek Ursynowa i okolic może ktoś ma jakieś materiały ? Dzikuje za pomoc.
Magach7 Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Jak coś znajdziesz to byłbym wdzięczny gdybyś się podzielił ze mną bo jestem właśnie z Ursynowa :-) Kiedyś szukałem w necie ale dużo tego nie ma...
Wasal Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 Witam ja też z Ursynowa i wiem ze w necie prawie nic nie ma ,ale moze jest jakiś szczęśliwiec który coś ma i chciałby się podzielić info .
Darda Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Drodzy Sąsiedzi – a co tak konkretnie Was najbardziej interesuje?Jeśli zarys ogólny, to polecam http://www.ursynow.waw.pl/przewodnik/index.php - całkiem niezłe kompendium ze wskazaną literaturą.W swoim czasie „Pasmo” publikowało cykl artykułów o historii Ursynowa (może wciąż to robi – dawno nie miałem w ręku) – w archiwum redakcji powinny być dostępne. Skądinąd redaktorem naczelnym „Pasma” jest Jacek Krawczyk, współautor książki o historii Ursynowa – myślę, że można go odwiedzić w redakcji i podpytać.Stare mapy też są dość łatwo dostępne :-)Pozdrawiam, Darda
Wasal Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 Tak map jest du|o ale mi sie nie udaBo |adnej znalesc, moze dla tego |e jestem laikiem :) jak by[ mógB to daj jakies linki czy co[ do tych mapek .Dziki a ten link co napisale[ to ju| prawie na pamiec znam ale za du| o to tam nie ma
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.